Haberler

Yunan askerleri, Batı Trakya'daki Türk köyünde silahlı tatbikat yaptı

Güncelleme:

Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın gerilimi artırmasından sonra şimdi de Müslüman Türklerden oluşan bir köye 800 metre mesafede bulunan komando birliği, köy içerisinde tam teçhizatlı askeri tatbikat yaptı.

Yunanistan, Doğu Akdeniz'de başlayan gerilimi tırmandırmak için her yolu deniyor. Son olarak tamamı Müslüman Türklerden oluşan bir köye 800 metre mesafede bulunan Yunan komando birliği, köy içerisinde tam teçhizatlı askeri tatbikat yaptı. Batı Trakya'da yayın yapan Birlik Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni İlhan Tahsin, "Azınlığa gözdağı verilmek isteniyor" dedi.

YUNAN ASKERLERİ, TÜRK KÖYÜNDE SİLAHLI EĞİTİM YAPTILAR

Yunanistan'da, Türklerin yoğun olarak yaşadığı İskeçe bölgesindeki Mustafçova Belediyesine bağlı Gökçepınar köyünde silahlı tatbikat yapan Yunan askeri birlikler köy halkında korkuya neden oldu. Gökçepınar sakinleri, merkezi İskeçe'de bulunan 4. Kolordu'ya bağlı askerlerin önceki gün Gökçepınar köyünün içi ve köy mezarlığının çevresinde silahlı eğitim ve tatbikat gerçekleştirdiğini kaydetti.

Yunan askerleri, Batı Trakya'daki Türk köyünde silahlı tatbikat yaptı

"AZINLIĞA GÖZDAĞI VERİLMEK İSTENİYOR"

Batı Trakya'da yayın yapan Birlik Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni İlhan Tahsin, "Köyün girişinde bulunan Komando bölüğündeki komandolar Gökçepınar Köyü'nün iç kısımlarına geldi. Köy mezarlığı ve sokaklarda silahlı tatbikat yaptı. Bizim köylere bugüne kadar silahlı askerler girmedi. Bu ilk defa yapılan bir hareket. Azınlığa gözdağı verilmek isteniyor" ifadelerini kullandı.

Yunan askerleri, Batı Trakya'daki Türk köyünde silahlı tatbikat yaptı

Yunan askerleri, Batı Trakya'daki Türk köyünde silahlı tatbikat yaptı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Batı Trakya Yunanistan Komando Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (60)

Mert Ören:

Canlarına susamışlar. Bence tatbikatı başka yerde yapsınlar. Yazık olur telef olurlar.

44
2
yanıtYanıtla
YUNANOSSALAKİSTAN:

KOMİK DURUMA DÜŞMEKTEN BAŞKA BİŞEY YAPMIYORLAR. KÖYDE ŞINAV ÇEKMEK NEDİR YA XD XD XD XD

34
1
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Zaten kahramanlıkları sadece Şınav çekmekten ibarettir.

yanıt2
yanıt0
misafir:

bunlara bir gün sağlam tokat gelecek de az beklesinler

28
1
yanıtYanıtla
aslan:

şu yunan çomarları nüfusu 10 milyon sakız alacak paraları yok avrupa denen hristiyan topluluğunun şımarık vledi işte yakındır parmağımızla tokat atsak yeter bunlara

24
3
yanıtYanıtla
Gül:

Nerden tatbikat icin parayi bulmuslar? Borc girtlagi gecmis ülkenin yarisini cine satmislar zaten, neyi savunuyorlarmis?

20
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Yani. Bizim durum süper.

yanıt8
yanıt6
Memleketin hali:

Bizizim onlardan neyimşz fazla? Devlet bankaları faizle para dağıtıyor.

yanıt2
yanıt1
atarabası osman:

yaw bırakın bu haberleri abey, koyun can derdinde kasap et derdinde abey, dün pazardan geçiyodum alacak çok şey var ama para yok abi, pazarcılarda bi şey satamıyo alan yok abi, ancak karnımızı doyuruyoruz bunu bulamayan da var, Allah onlarada versin abi

4
16
yanıtYanıtla
Osman:

Osman

yanıt2
yanıt1
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title