Haberler

Esed rejimi zorunlu askerliği reddeden 100 kişiyi mayın tarlasına sürdü: 8 ölü

Güncelleme:

Suriye'de rejimin zorla askere almak istediği yaklaşık 100 kişilik grup bu uygulamayı reddettiği için mayın tarlasına sürüldü. Mayınların infilak etmesiyle 8 kişi hayatını kaybetti. Gruptan geride kalanlardan ise haber alınamıyor.

Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist guruplar, Dera ilindeki zorunlu askerlik uygulamasını kabul etmeyerek muhaliflerin kontrolündeki bölgelere geçmek isteyen yaklaşık 100 kişilik grubu mayın tarlasına yönlendirdi. Mayınların infilak etmesi sonucu en az 8 kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi yaralandı.

AA muhabirinin askeri muhalif kaynaklardan edindiği bilgiye göre, rejimin zorla askere almak istediği yaklaşık 100 kişilik grup bu uygulamayı reddederek, muhalif bölgelere geçmek istedi.

MAYIN TARLASINA YÖNLENDİRDİ

Esed rejimi askerleri ve İran destekli terörist grupların refakat ettiği siviller, Dera ilinden getirilerek rejimin kontrolündeki Halep'den Nübbül beldesine götürüldü. Rejim güçleri, muhaliflerin kontrolündeki Afrin ve İdlib'e geçmek isteyen sivilleri buradan mayın tarlasına yönlendirdi.

8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, DİĞERLERİNDEN HABER ALINAMIYOR

Mayınların infilak etmesiyle en az 8 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 15 kişi Afrin'de tedavi altına alındı.

Gruptan geride kalanlardan ise haber alınamıyor.

Kaynak: AA / Dünya

Suriye Dera İran Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

ali:

Türkiye''ye gelsinler biz besleriz. askerlikte yaptırtmayız ürer çoğalırlar

31
16
yanıtYanıtla
lsparta lı boksör:

esada vurdumuz zaman niye kemalistlerden ses geliyor.

14
14
yanıtYanıtla
ali:

sahtekar seni boksörmüş ringe çiksan altını islatırsın

yanıt4
yanıt2
Hakan:

Utanmaz yalancılar. . . . . Ahlaksızsınız Esat böyle bir şey yapmaz. . . Ama siz roboskide uçaktan sivillere ve çoğu çocuk bomba atar katl edersiniz. . .

8
19
yanıtYanıtla
BELKİDE DOĞRU OLANI YAPIYORDUR:

. . .

13
13
yanıtYanıtla
Darisi Basimizdaki Yüzde Elli Sürünün Basina:

GOOYUNLARI Hüllloooglar Esliginde Meeeliyerek Süreceksin Mayinlara Güüüümmm Booooom

14
11
yanıtYanıtla
delikadir:

mal sana benzer

yanıt1
yanıt6
HHHAAHA:

OKÜZZZZZZZSÜNNNNNNNN

yanıt1
yanıt5
Sürü:

İnsanlara sürü diyen bir sığırsın. Hem de büyükbaş

yanıt1
yanıt1
ESAD KİM:

BIRAKIN BAŞKALARININ İŞİNE KARIŞMAYI İLK ÖNCE KENDİ EVİMİZİN ÖNÜNÜ SÜPÜRELİM.

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title