Haberler

Fenerbahçe'nin pozitif koronavirüs vakaları negatife döndü

Güncelleme:

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de yönetimi ve taraftarları sevindiren haber geldi. Geçtiğimiz günlerde 2 koronavirüs vakası açıklayan kulüp, son test sonuçlarının negatif olduğunu duyurdu. Bir teknik ekip üyesi ve bir futbolcu, tedbir amaçlı izolasyon sürecine devam edecek.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde açıklanan koronavirüs vakalarından sevindiren haber geldi. Kulüpte 2 kişinin testlerinin pozitif çıktığını duyuran sarı lacivertlilerde son test sonuçları negatife döndü.

Kulüp yaptığı resmi açıklamada "Test sonuçları pozitif çıkan futbol takımımız oyuncusu ve teknik ekip çalışanımızın ikinci test sonuçları negatif çıkmıştır" ifadelerine yer verdi.

Kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 13 Ağustos günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza yapılan Covid-19 tanı testinde pozitif çıkan futbol takımımız oyuncusu ve teknik ekip çalışanımızın ikinci test sonuçları negatif çıkmıştır. Oyuncumuz ve teknik ekip çalışanımızın tedbir amaçlı izolasyon süreçleri devam edecektir."

TRABZON VE GALATASARAY'DA VAKALAR ÇIKTI

Süper Lig'in diğer ekipleri Trabzonspor bugün 1 futbolcusunun testinin pozitif olduğunu duyururken Galatasaray ise 2 futbolcusunda test sonuçlarının pozitif geldiğini açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Koronavirüs Haberler

500

Yorumlar (1)

IHTIYAR:

Bu vurus tekrarliyo loo, siz yine de dikkat edin, tembeller

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title