Haberler

Avusturya, Doğu Akdeniz konusunda AB'ye çağrı yaptı: Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli

Güncelleme:

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimle ilgili açıklamalarda bulundu. Avusturya'nın bölgede yaşanan gerilimden endişeli olduğunu belirten Schallenberg, "Avrupa Birliği, Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli" dedi.

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Schallenberg, "Yaşanan son olayların ışığında Avrupa Birliği, Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli" dedi.

"BÖLGEDEKİ GERİLİMDEN DOLAYI ENDİŞELİYİZ"

Avusturyalı Bakan Alexander Schallenberg, ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Schallenberg, Doğu Akdeniz'de tansiyonun yükselmesiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Schallenberg, "Şunu söyleyebilirim ki Avusturya bu tehlikeli ve çok kısa bir sürede tırmanma ihtimali olan olaylardan dolayı çok endişeli" dedi.

Avusturya, Doğu Akdeniz konusunda AB'ye çağrı yaptı: Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli

"AB, TÜRKİYE İLE İLİŞKİSİNİ YENİDEN DEĞERLENDİRMELİ"

Avusturyalı yetkili, "Doğu Akdeniz'de bazı ülkelerin hamleleri yüzünden Avrupa Birliği (AB) Türkiye ile ilişkisini yeniden değerlendirmeli" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avrupa Birliği Doğu Akdeniz Avusturya Türkiye Haberler

500

Yorumlar (33)

Kubi:

Yaziklar olsun okadar yardim eti size Tayip boba tonlarca ilyac gonderdi soze yaziklar olsun

16
5
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

Ne ilacı önce sen karnını doyur

yanıt7
yanıt14
Ad:

Cumhur başkanıda bunu görmek istiyordu.Birbildiği var elbet belleğinde görün sonu ne olcak.Asıl bizim saffımızda kim olacak????? Hiç birşey eskisi gibi olmucak.

10
5
yanıtYanıtla
ali yiğit:

batılıları anlıyoruz onların bizden yana olmasını beklemek saflık olur da milyonlarca arabı biz beslerken filistin yüzünden israille bile aramızı açarken mümin din kardeşlerimiz arap ülkelerinin hepisinin karşımızda olmasına ne diyeceğiz

9
5
yanıtYanıtla
SAHTE:

ARAP BIRLIGI TURKIYE TARAFINDA HIC OLMAMISTIR VE OLMAYACAKTA, BU KADAR YUZSUZ BIR TOPLULUK ISTE 5 MILYONA KAC TANE ARAP BIRLIGI UYESI ULKE BAKMADI, BUNLARIN ELINE BIZ BAKSAK BIRIMIZE BILE KAPIYI ACMAZLARDI. .

yanıt0
yanıt0
Birlikten dirlik dogar:

Bunlari yaziyoruz bir yerlere Avusturya. . biz dumeni ele aldigimizda senin uyeligini bir masaya yatiririz artik

8
6
yanıtYanıtla
Babushka:

Kafanin içi, rüzgar esince ses çıkaracak kadar boş evlat.

yanıt4
yanıt7
Abdullah Yıldız:

Birlikten dirlik doğar adlı kullanıcı, pembeli rüyalardasın uyanınca sıçrarsın

yanıt0
yanıt0
cello:

zaten ölüyüz boş ver takma tayip amca vur gitsin

10
3
yanıtYanıtla
Gürcan S.:

Geleceğimiz için Mavi vatan Projesinde Devletimin Yanındayım. Hangi birey Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyor ise, Görüşü her ne olursa olsun daha hür ekonomik bağımsızlığını elde etmiş rahat içerisinde yaşamak istiyorsa gelecekde, Devletimize, eksiksiz destek vermesi mecburi bir hal içerisindedir. Halk ne kadar güçlü durursa DEVLET de okadar Dik ve Dirayetle çıkışını sürdürecektir. Saygılarımla.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title