Haberler

ABD Başkanı Donald Trump'ın küçük kardeşi Robert Trump hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump'ın küçük kardeşi Robert Trump "ağır hasta" olduğu gerekçesiyle New York'ta acilen hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Trump, New Jersey'deki programı öncesi kardeşini hastanede ziyaret etti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kardeşi Robert Trump'ın "ağır hasta" olduğu ve New York'ta hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Amerikan basınına yaptığı açıklamada, Robert Trump'ın New York'ta hastaneye kaldırıldığını doğruladı. McEnany, Başkan Trump'ın kardeşiyle iyi bir ilişkisi olduğunu vurguladı.

KARDEŞİNİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan ABD Başkanı Trump, New Jersey'deki programı öncesi New York'a uğrayarak kardeşini ziyaret etti. Kardeş Trump'ın neden hastaneye kaldırıldığı ise henüz açıklanmadı.

SAĞLIK DURUMUNUN CİDDİ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

ABD medyasında çıkan haberlerde ise kardeş Robert Trump'ın sağlık durumunun ciddi olduğu iddia edilmişti.

Donald Trump'ın iki kız ve iki de erkek olmak üzere 4 kardeşi bulunuyor. Bu isimlerden 3'ü yaşarken, Fred Trump Jr. 1981 yılında hayatını kaybetti. Donald Trump 5 kardeşin ortancası konumunda.

Kaynak: AA / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump New York Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (3)

Sivas:

Ohio bizim restaurant gelmişti kardeşi, kardeşi iyi bir insan bunun gibi değil sıcak kanlı adam.

2
1
yanıtYanıtla
sorun:

sorun yok dunya icin kayip sayilmaz eline filistin haritasi ve muslimanlarin kanlari nasil emdiler bir dosya verin hop bak nasil iyi oluyorlar bunlar

2
0
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

KARDES ACISI BASKADIR.....GECMIS OLSUN.....OLEN KARDESI ICIN BASIN SAGOLSUN...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title