Haberler

Türk hackerlar, Yunan bakanlığın sitesini hackledi: Oruç Reis'e yaptığınız her saldırıya internet üzerinden yanıt vereceğiz

Güncelleme:

Yunan Çalışma Bakanlığı internet sitesi Türk hackerlar tarafından hacklendi. Bakanlığın internet sayfasının açılışında "Oruç Reis'e yaptığınız her saldırıya internet üzerinden yanıt vereceğiz" mesajları görüldü.

RootAyyıldız adlı Türk hacker topluluğunun Yunanistan Çalışma Bakanlığı resmi internet sitesini hacklediği belirtildi. Yunanistan Çalışma Bakanlığı'nın internet sayfasının açılışında "Türk RootAyyildiz tarafından hacklendi" ve "Oruç Reis'e yaptığınız her saldırı internet üzerinden yanıt alacaktır" mesajları görüldü.

YUNANİSTAN GERİLİMİ

Son günlerde, Yunanistan ile Türkiye ilişkilerindeki gerilim artarak devam ediyor. Türkiye,10 Ağustos'ta Oruç Reis gemisinin, Yunanistan'ın münhasır ekonomik bölgesi olarak gördüğü Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalara başladığını duyurdu. Türkiye'nin Navtex ilanından kısa bir süre sonra, Yunan Ulusal Güvenlik Konseyi toplandı. Yunan Silahlı Kuvvetleri alarma geçirildi.

YUNAN GEMİSİ AĞIR HASAR ALDI

Öte yandan Türkiye'nin NAVTEX ilan ettiği bölgede, Türk ve Yunan gemileri arasında kafa kafaya geldi. İki gemi arasında sürtüşme yaşandı ve Yunan gemisi hasar aldı. Yunan fırkateyni, aldığı hasarın ardından bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldı.

Türk hackerlar, Yunan bakanlığın sitesini hackledi: Oruç Reis'e yaptığınız her saldırıya internet üzerinden yanıt vereceğiz

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yunanistan Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Akıllı:

Şunların banka hesaplarını dondurun yada bankaları boşaltın bakalım ekonomileri ne olacak

52
2
yanıtYanıtla
Yahya:

Öbür dünyayı da hacklasınlar:))

yanıt0
yanıt2
lsparta lı boksör:

yunan bak git oğlum

35
3
yanıtYanıtla
1453-ulubatli-fatih:

kefere kancik yunancik tükürsek bogariz laann sizi akilli olun sabrin bir siniri vardir

25
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Yorum yazarken küfür etmeye gerek var mı.

yanıt2
yanıt0
S b:

Yunanlar dune kadar aclardi once ac karnini doyursunlar sonra turkiyeme vatanima kafa tutmaya akillari kesiyorsa ciksinlar yok fransanin yok amerikanin arkasina saklanarak Turkiyeme horozlanmaya kalkiyorlar turk ordusu sizin anladiginiz dilden cevabinizi verir hic merak etmeyin

25
2
yanıtYanıtla
HACK:

ülkemizde hacker grubu filan yoktur. tek hack grubu türkgüvenliği adı altında kurulmuş eski bi gruptur. son 2 yıldır onlarda dağılmış kaybolmuşlardır. ayyıldıztim dediğiniz grup esnaf sitelerine index atan lamerler topluluğudur. türkgüvenliği ayyıldız timin sitesini haklemiş dalga geçmiştir. h-zone sitesinde kayıtlar mevcuttur. turkguvenligi fbi nasa interpolün sitelerine hackleyen tek türk hack grubudur. . ayyıldız bikaç program öğrenmiş lamerler topluluğu.

4
1
yanıtYanıtla
Bruh:

Knk çok biliyosun dimi

yanıt1
yanıt0
kamil:

yüzme dersi verilir

2
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Yunanistan mı zorluyor. Biz ( hükümet ) mi zorluyoruz tam emin degilim ama ne olursa olsun Ülkemize artistlik yapamazlar. Bizi akdenizde kendi sahamiza gömemezler. Savas sa savas. Ölümse ölüm. Bizim korkumuz yokki. Sehid oluruz. Hadi isterseniz bir daha deneyelim. Dedeeriniz doymadi anlasilan ......!!!

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title