Haberler

Okan Buruk'tan Fenerbahçeli Muriqi'ye övgü dolu sözler: Türkiye'nin en iyisi

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü, Lazio'ya transfer olması beklenen Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Vedat Muriqi'ye övgüler yağdırdı. Buruk, Kosovalı futbolcu için "Türkiye'nin en iyisi" yorumunda bulundu.

Medipol Başakşehir ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olması beklenen Kosovalı golcü Vedat Muriqi'yi İtalyanın dünyaca ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'a değerlendirdi.

Okan Buruk açıklamasında; "Muriqi hava toplarında çok iyi ancak ana özelliği fedakarlık ruhudur. Antrenmanlarını seans bittikten sonra da sürdürür. Türkiye'nin en iyisi. Birkaç yıl önce ondan çok bir şey beklemiyordum ama şu anda yaptığı işle İtalya'da zirve bir takımla yer almayı hak ediyor" dedi.

"YANINDA BİRİSİYLE DAHA İYİ OLUR"

46 yaşındaki teknik adam açıklamalarının devamında; "3-5-2 için uygun mu? Bence uygun. Yanında bir forvetle daha da iyi olur. Birinci ya da ikinci forvet olarak takımına destek verebilir. Sahada boşluk yaratmayı ve pozisyonu sonuçlandırmayı biliyor" dedi.

Okan Buruk, 2018-2019 sezonunda Çaykur Rizespor'da Vedat Muriqi ile beraber çalışmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Okan Buruk Türkiye Lazio Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (6)

Yeniceri:

Bu vedatta bizim göremediğimiz ne var İtalyanlar bu kadar para veriyor

7
3
yanıtYanıtla
efe can:

reklam

yanıt0
yanıt0
Drago:

Değeri veriliyorsa satılsın verilmiyorsa kalsın

7
1
yanıtYanıtla
FB:

BU SENEYİ UNUTUN GENE UZAKLARDA OLACAGIZ CUNKU BAŞKAN NE YAPIGINI BILMIYOR ADAM GIBI ADAMI SATIYOR. . . . . .

6
2
yanıtYanıtla
AA:

YAV HEH HE HE

0
5
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Genc atletik ve istekli. Nolsun daha laa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title