Haberler

Amca çocukları arasında çıkan kavgada silahlar çekildi: 2 ölü, 4 yaralı

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde amca çocukları arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Sarıkamış ilçesine bağlı Akören köyünde husumetli amca çocukları arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek silahlı kavga dönüşmesi üzerine 35 yaşındaki İ.S. ve 36 yaşındaki H.S. olay yerinde hayatını kaybetti.

Kavgada, aile fertlerinden A.S. ve Ö.S. ağır, G.S. ve H.İ.S. ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Kars ve Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

JANDARMA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

Jandarma ekipleri, köyün giriş ve çıkışında yoğun güvenlik önlemi aldı. İ.S. ve H.S'nin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Sarıkamış Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Sarıkamış kavga Kars 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

Bir Garip Beşer ''(:

Dostunu yabanda, düşmanını akrabanda ara demiş büyüklerimiz. Adama sormuşlar; Düşmanın var mı demişler, yok demiş. Kardeşin var mı demişler var demiş. Senin düşmana ne ihtiyacın var anan sana düşman doğurmuş demişler. . . Ah yalan dünya ah. . .

18
3
yanıtYanıtla
KARA:

10 HABER OKUDUM 4 DÜ CİNAYET ÜLKE RESMEN TEKSAS VALLAHİ . . .

14
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu da habermi Rize de dükkanını caminin kolonuna bağlayan kişi var bu nasıl bir haber böyle ülke nereye gidiyor,neyse en azından amca oğulları birbirini geberiyor karsta da ülkede normal işler oluyor şükürler olsun

2
9
yanıtYanıtla
Kübra Aydın:

Haberi beğenmeniz için ölü sayısının yüksek mi olması lazım beyfendi. Allah kalbinize bir nebze merhamet verir inşallah. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabır.. :(

yanıt1
yanıt0
azad azad:

inşallah senin de başına gelir de biz de çok şükür deriz

yanıt10
yanıt0
Kadir adını yaz soyadı nı yaz:

Namus davası olsaydı kız ve oglan vurulurdu.seni gibi fesatlar ve namussuzlar yüzünden olayla alakası olmayan iki can iki baba iki ev reyisi gitti .allah belanızı versin.

8
0
yanıtYanıtla
Barış:

Bizim düşmana gerek yok

6
0
yanıtYanıtla
Kadir:

Bizim köyde oldu cok ağır olay işin icinde namus davasi var

3
0
yanıtYanıtla
Vevap:

Ne namus davası uydurma adam akıllı yorum yaz

yanıt1
yanıt0
onbaşı:

off yaa Allahım sen sabır ver

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title