Haberler

Bozkır bir okul "beyaz bayrak" ve "beslenme dostu" sertifikası aldı

Güncelleme:

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu iki sertifika aldı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu iki sertifika aldı.

İlçede faaliyet gösteren Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu'nun, sertifika almasıyla beraber ilçe genelinde 20 okul beyaz bayrak ve 4 okul okul beslenme dostu sertifikasına sahip olarak eğitim öğretim hizmeti veriyor.

Bozkır Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika teslim etkinliğinde sertifikalar Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç tarafından okul müdürü Yüksel Uyar'a verildi.

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunç, şunları kaydetti:

"İlçemiz okullarından hem Beyaz Bayrak hem de Beslenme Dostu sertifikası almaya hak kazanan Derviş Mustafa Öztunç İlkokulunu ve okul müdürümüzü tebrik ederiz. Okullarımız yaptıkları çalışmalarla ilçe geneli sertifikalarını artırıyor. Bu son sertifikalarla Bozkır genelinde 20 okulumuz Beyaz Bayrak, 4 okulumuz da Beslenme Dostu olarak eğitim- öğretime devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedefimiz tüm okullarımızın bu sertifikayı alabilmesi."

Kaynak: AA / Güncel

Bozkır Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title