Haberler

Afgan işçi cinayetinde detaylar ortaya çıktı! Cinsel ilişkiye girdiklerini iddia etmiş

Güncelleme:

Konya'da bir firmada tarla sulama işlerinde çalışan ve hakkında kayıp ihbarı bulunan Afganistan uyruklu Aziz Samadi'nin (23) cesedi, bıçaklanarak öldürülmüş halde su kuyusunda bulundu. Cinayeti gerçekleştirdiği tespit edilen vatandaşları İhsan Nazari (23) ve kardeşi Akif Nazari (19) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Samadi'yi kendisi ile cinsel ilişkiye girdiği yönünde çevresine söylemlerde bulunduğu için öldürdüğünü ileri süren İhsan Nazari tutuklanırken, kardeşi Akif Nazari adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

ÇOK SAYIDA BIÇAK DARBESİ BULUNDU

Olay, Konya-Adana karayolu üzerinde bulunan Karatay ilçesine bağlı Şatır Mahallesinde meydana geldi. 3 Eylül'de saat 20.00 sıralarında bölgede faaliyet gösteren bir şirkete ait tarla içerisindeki su kuyusunda, sulama işlerinde çalışan Afganistan uyruklu Aziz Samadi'nin bıçaklanarak öldürülmüş cesedi bulundu. Bunun üzerine bölgeye giden Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öldürülen Samadi'nin uzun süredir şirkette sulama işlerinde çalıştığı, 31 Ağustos tarihinde gece saat 23.30 sıralarında tarlayı sulamak için kaldığı evden çıktığı ve bir daha geri dönmediğini, şirket yetkililerinin de Samadi hakkında kayıp ihbarında bulunduğunu tespit etti. Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi bulunan Samadi'nin cesedi itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılarak, morga kaldırıldı.

KARDEŞİ İLE BİRLİKTE PLANLAMIŞ

Soruşturmayı yürüten ekipler, Samadi'nin daha önce aynı şirkette çalışan ancak daha sonra işten çıkartılan vatandaşı İhsan Nazari ile aralarında husumet bulunduğunu tespit etti. Nazari'nin aynı şirkette çalışmaya devam eden kardeşi Akif Nazari ile olayı planladığını belirleyen polis, Akif Nazari'yi gözaltına aldı. İhsan Nazari'nin de Çumra ilçesinde bulunduğunu belirleyen polis, ilçeye gitti. Polisleri görünce kaçmaya başlayan Nazari ile polis arasında kovalamaca yaşandı. İhsan Nazari yaşanan kovalamaca sonucu girdiği evinde yakalanarak gözaltına alındı.

TARLADA PUSU KURMUŞ

İhsan Nazari ifadesinde, Aziz Samadi'nin çevresine kendisi ile cinsel ilişkiye girdiğini anlattığını ve bu nedenle aralarında husumet bulunduğunu belirterek şunları söyledi: " Aziz, çevresine benimle cinsel ilişkiye girdiğini anlatmış. Herkes dedikodumuzu yapıyordu. Bu nedenle aramızda husumet vardı. Olay günü şirkette çalışmaya devam eden kardeşimi arayarak Aziz Samadi'ni sulamaya hangi saatte gideceğini öğrendim. O saatte tarlada pusu kurdum. Motosikletle gelen Aziz Samadi'nin başına taşla vurup yere düşürdüm. Daha sonra defalarca bıçakladım. Cesedi kimse bulmasın diye toprak yol altındaki su kuyusuna attım. Kanlı toprağı da tarladan temizledim" dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kardeşlerden İhsan Nazari çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Akif Nazari adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Afganistan Eylül Konya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (110)

hatay:

ölen afğan öldğren afgan veya suriyeli her neyse artık allah için şu vatanımızı sığınma evi olmaktan kurtaralım yeterrrrrrrrr

53
4
yanıtYanıtla
56:

Hatayli arkadas dogru soyluyor ve sadece bizdeğil zıt görüşlü insanlarındahi ortak düşüncesi bu yönde yolunu şasıran burada yahu yeter

yanıt16
yanıt2
Yani:

Memlekette zaten yeterince cinsel sorunları olan, farklı cinsel eğilimleri olan ve cinayete meyilli insan var. Bari siz yapmayın be göçmensiniz günahınızı bu toprağa bulaştırıyorsunuz. Eşcinselseniz yallah hollandaya, cinayete meyilli iseniz yallah amerikaya, meksikaya

47
5
yanıtYanıtla
1907:

Bizim pisliklerimizi bize yetmiyormuş gibi birde elalemin pislikleriyle uğraşıyoruz

40
3
yanıtYanıtla
vatan:

Bu vatanına ihanet edenleri ülkemde barındıranlar lütfen biran önce sınır dışı edilsin

13
27
yanıtYanıtla
HÜSEYİN ÖLÇEK:

ülkemizde ermeniler cirit atıyor ses çıkaran yok ırak afgan iran asya afrika yahu bunların sağlamı yokki hepsi çürük ?????

29
10
yanıtYanıtla
insan:

Arkadaşlar lütfen her insanı bir tutmayın bende TÜRKÜM ve eşim AFGAN ve türklerdende biri kötü birşey yapınca tüm türkleri yargılamak mı gerekiyor? Her insan bir değil ve bizlerin ne olucağı da belli değil Allah kimseyi vatansız bırakmasın

21
14
yanıtYanıtla
Burak:

Burasi vatanhanemi bilader.. iyi hos simdi afganlara eniste oldun diye hepsini icerimi alalim.ben vatansiz kalsam kim ulkesine alicak.

yanıt18
yanıt5
Hak yolcusu:

Burak kardeş sen ben gariban vatandas zorda kalsa kimse yüzümüze bakmaz

yanıt9
yanıt4
İNSAN:

Burak Bey öncelikle ben afganlara gelin oldum bir bayanım ve Türkiyede yaşıyoruz benidemi atmalılar ülkeden bir afgana aşık olup evlendim diye? Lütfen konuşmalarınızı seçiniz ırkçılık yapmayınız gün gelir evladınız ya da bir yakınınız aşık olur bir afgana, herkesi yaradan Allahtır.

yanıt5
yanıt11
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title