Haberler

Çarşafla 3'üncü kattan inmek istedi, yola konan yatak üstüne battaniye gerilerek kurtarıldı

Güncelleme:

Eskişehir'de, psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Gülsüm Ö. (28), 3'üncü kattaki evinin penceresinden çarşaf sarkıtarak, aşağı inmeye çalıştı. Yaptığından son anda vazgeçen genç kadın düşmekten kurtulamazken polislerin önlemi sayesinde olaydan hafif yaralı olarak kurtuldu. O anlar çevredekilerce saniye saniye kaydedildi.

Eskişehir'de, psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Gülsüm Ö. (28), 3'üncü kattaki evinin penceresinden çarşaf sarkıtarak, aşağı inmeye çalıştı. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadını, zemine koydukları yatağın üzerine battaniye gererek kurtardı. Hafif yaralanan Gülsüm Ö., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Gülsüm Ö.'nün kurtarılma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tepebaşı ilçesine bağlı Yenibağlar Mahallesi'nde oturan Gülsüm Ö., gece eski eşi Murat Y. ile bir süre alkol aldı. Murat Y., evden ayrılırken, psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen Gülsüm Ö., 3'üncü kattaki evinin penceresinden aşağı çarşaf sarkıtıp, inmeye çalıştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

POLİS, İTFAİYE EKİPLERİNİ BEKLERKEN ÖNLEM ALDI

Sağlık görevlileri, çarşafla aşağı inmek isteyen kadını vazgeçirmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri beklendiği sırada polisler, alkollü olan Gülsüm Ö.'nün düşme ihtimaline karşı çevreden buldukları yatağı pencere altındaki zemine getirdi. Yatağın üzerine de battaniye tutularak, önlem alındı. Gülsüm Ö., çarşafa tutunarak, inmek istediği sırada düştü. Polis ekiplerinin gerdiği battaniye sayesinde olaydan hafif yaralı olarak kurtuldu.

PSİKOLOJİ SERVİSİNE ALINDI

Gülsüm Ö., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Gülsüm Ö.'nün psikoloji servisine alındığı belirtildi.

EMNİYET, POLİS MEMURLARINI ÖDÜLLENDİRECEK

Gülsüm Ö.'nün penceren aşağı inmeye çalışması ve düşme anı çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, sağlık ve polis ekiplerinin kapıdan çıkması için ikna etmeye çalıştığı Gülsüm Ö.'nün, inmeye çalışırken aşağı düşmesi ve polisin gerdiği battaniyeyle zemine çakılmaktan kurtulduğu görülüyor. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün, genç kadın düştüğü sırada battaniye gerip, hayatını kurtaran polis memurlarını ödüllendireceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Tepebaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

YAZIK:

Ülkede psikolojisi düzgün bir tane vatandaş kalmadı. Ekonomik sıkıntı, kadın cinayetleri, iş güç koşturmaca halindeki stres bir yana şimdi de corona vakası. Her şeyimiz alt üst durumda. Ne düzen kaldı ne mutluluk. Aslında hepimiz mutsuzuz. :(

3
0
yanıtYanıtla
Mustafa37:

Herşeyi psikolojik rahatsızlığa her şeyi ekonomiye her şeyi de siyasete bağlamayın. İmanınızı güçlendirin. Çocukluğumuzda bizde çok sıkıntı çektik. Bir sürü araç-gereç ve paramız yoktu. Ama psikolojimiz bozulmadı. Bozulacak gibi olduğunda da 5 kardeş düzeltiyordu.

yanıt1
yanıt0
Mustafa ne diyorsun:

Siz de herşeyi imana, dine bağlamayın. İman tek başına düzeltmiyor herşeyi. Maalesef hayatın gerçeği ekonomi yaşamak için en önemli şey haline geldi, artık parayla sağlık bile alınabiliyor. Paran yoksa yeteri kadar iyi tedavi alamıyorsun. ve ekonomi de siyasetten geçiyor. Bu yüzden asıl ilk olarak buna bağlamalıyız herşeyi. Aynı çocukluğu ben de yaşadım, ama bu kadar kötü psikolojide insanlar, bu kadar ayrışmış, bu kadar ezilmiş, bu kadar zengin-fakir ayrımı yoktu. Artık devir değişti.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title