Haberler

Kuyumcuya giren silahlı soyguncular en büyük korkuyu pusetteki bebeğe yaşattı

Güncelleme:

Adana'da bir kuyumcuda yaşanan silahlı soygunda dükkanda bulunan bebek ve 2 kadının yaşadığı korku anbean kameralara yansıdı.

Adana'da bir bebek ve iki kadının bulunduğu kuyumcuya tabancanın ağzına mermiyi sürüp girerek soygun gerçekleştiren 3 zanlı yakalanırken, bebeğin ve iki kadının o anlarda korkup ağlaması saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay 7 Eylül günü saat 15.40 sıralarında maske ile eldiven takıp kuyumcuya gelen iki kişi tabancayla içeri girdi. Tabancalı soyguncu direk kuyumcunun yanında çalışan Mehmet Alıç'ın boğazını tutup kuyumcu Yaşar Çekinkaya'ya da tabancayı doğrultarak, "Bu bir soygundur ölmek istemiyorsanız altınları verin" diye bağırdı. Bu sırada kuyumcuya altın bozdurmaya bebekleriyle gelen iki kadın korkudan önce şok oldu. Daha sonra korkan bebek de ağlamaya başladı.

UZUN SÜRE SAKİNLEŞEMEDİLER

Bu arada zanlılar ile Alıç boğuşmaya başladı. Zanlılardan biri elindeki bıçakla vitrine vurup kırarak altınları almaya başladı. Bir süre sonra Çetinkaya alarma bastığı için zanlılar korkup sadece 3 yüzük alıp kaçtı. Uzun süre kendine gelemeyen bebek ve iki kadın daha sonra sakinleşti. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

SPOR AYAKKABI ELE VERDİ

Polis bir zanlının siyah beyaz spor ayakkabı giydiğini tabanın ise turuncu olduğunu tespit etti. Polis bu tespit üzerine turuncu tabanlı ayakkabı giyenleri mahallede mercek altına aldı. Bunun üzerine polis mahallede turuncu tabanlı ayakkabı giyen şahsın Ali P. (18) olduğunu belirledi. Polis bu zanlıyı yine güvenlik kamerasından takip ettiğinde 3 kişiyle birlikte soygunun olduğu gün zanlının 5 Ocak Meydanında başka bir kuyumcunun etrafında gezdikleri ancak bu kuyumcuyu soymaktan çevrede çok polis olduğu için vazgeçtiklerini belirledi. Polis zanlının yanındaki şahıslarında Hakan Ö. (20) ve Alaaddin P. (22) olduğunu belirleyerek, Gülbahçesi Mahallesindeki evlerine baskın yaparak zanlıları yakaladı.

TUTUKLANDILAR

Soygunu sorguda itiraf eden zanlılar, önce 5 Ocak Meydanı'nda bir kuyumcuyu soymak istediklerini ancak çok polis olduğu için yapamayınca parka gelip tekrar plan yaptıklarını mahallede bir kuyumcuyu soymaya karar verdiklerini söyledi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından "silahlı yağma" suçundan tutuklandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Çetinkaya Seyhan Haberler

500

Yorumlar (7)

oha:

ellerini çaprazlama kesin diyo Allah kuranda, At hapse sonra çık bi daha yap yada af çıkar hepsi dışarda

4
2
yanıtYanıtla
Bunlar:

Ülkemize neler oluyor yazık her taraf soyuluyor

5
1
yanıtYanıtla
Dummbatz:

Adana=Texas. Atini seven cowboylar.

3
0
yanıtYanıtla
HİP-HOP:

İĞRENÇ OLAN ŞEY SENİN KALBİN

2
0
yanıtYanıtla
AH ADANA AH:

HERGÜN Bİ MUSİBET. HALKINDA MI VAR. İÇTİKLERİ SUYA MI BİR ŞEY KATIYORLAR. NE İLLET NE İĞRENÇ BİR YER.

1
0
yanıtYanıtla
Çukurova:

senin kişiliğin, iğrenç. . . . illet sensin. . . böyle işler heryerde oluyor. . . Memleketimize laf etme.

yanıt0
yanıt0
diyarbakırlı:

bunun yatraı nedir 5 sene silahlı catışmada koyumcu ölse 10 sene cayrmı hiç hırsız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title