Haberler

Bakan Koca, korona olduğu halde hastaneye alınmadığını söyleyen gençle ilgili paylaşım yaptı: Kovid-19 bulgusuna rastlanmadı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 hastası olmasına rağmen hastanenin yatış vermediğini iddia eden gencin tetkiklerinin bugün tekrar yapıldığını, Kovid-19 bulgusuna rastlanmadığını ve hastanede yatışını gerektirecek bir sağlık durumunun olmadığını açıkladı.

Bakan Fahrettin Koca, Tuzla Devlet Hastanesi önünde çekilmiş bir videoda, koronavirüs hastası olduğunu ve hastanede yatışı yapılmadığını belirtip yardım isteyen Ensari Koç'a ilişkin, "Hastanede yatışını gerektirecek bir sağlık durumu yok. Hastalığı duyulunca çalıştığı şantiyeye ve akrabalarının evine kabul edilmediğini söylüyor. Bu sebeple bir misafirhanede konaklama imkanı sağlandı ancak kendisi istemedi. Hastamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bugün Tuzla Devlet Hastanesi önünde çekilmiş bir video gördüklerini belirtti. Videoda, Kovid-19 hastası olduğunu ancak hastanenin yatış vermediğini söyleyen bir gencin yardım istediğini ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"KORONAVİRÜS BULGUSUNA RASTLANMADI"

"Ensari Koç isimli gencin 30 Ağustos'ta yapılan testi pozitif çıkmış ve ilaç tedavisine başlanmış. Tedavisinin ardından 10 Eylül'de yapılan kontrol testinin sonucu ise negatif çıkmış. Yani hastalığı atlatmış. Bugün yardım talebi üzerine, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tetkikleri tekrar yapıldı, Kovid-19 bulgusuna rastlanmadı. Hastanede yatışını gerektirecek bir sağlık durumu yok.

"KONAKLAMA İMKANI SAĞLANDI AMA KENDİSİ İSTEMEDİ"

Kendisiyle yapılan görüşmede, hastalığı duyulunca çalıştığı şantiyeye ve akrabalarının evine kabul edilmediğini söylüyor. Bu sebeple bir misafirhanede konaklama imkanı sağlandı ancak kendisi istemedi. Çalıştığı işyeri ile görüştüğünü ve tekrar oraya döneceğini ifade etti. Hastamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm dünyayı kasıp kavuran bu hassas dönemde her zamankinden daha duyarlı olmak zorundayız. Mücadelenin galibi olmak için birlik olalım."

Bakan Koca, korona olduğu halde hastaneye alınmadığını söyleyen gençle ilgili paylaşım yaptı: Kovid-19 bulgusuna rastlanmadı

NE OLMUŞTU?

Tuza Devlet Hastanesi önünde bir bankta otururken bir vatandaşın cep telefonu kamerasına dert yanan corona virüsü hastası olduğunu söyleyen Ensari Koç, yardım beklediğini belirtmişti.

Ensari Koç şu ifadeleri kullanmıştı:

"Covid 19 hastasıyım. Gaziosmanpaşa'da çalışıyordum. Orada şantiyeler beni kabul etmediler, beni kovdular. Şu an ben Tuzla'dayım. Akrabalarımın yanına geldim, beni almadılar. Şu an başka gidecek yerim de yok. Tuzla Devlet Hastanesi'nin önündeyim.

Bu gece sokakta kaldım, gidecek başka yerim de yok. Bir yere gidemiyorum, şu an hastanenin önündeyim. Çok zor durumdayım, mağdurum. Hastaneye yatırılmadım. Rahatsızım, nefes almakta zorlanıyorum, sürekli öksürüyorum, başım ağrıyor, halsizim. Kimse bana yardım etmiyor."

Kaynak: AA / Güncel

Tuzla Devlet Hastanesi Fahrettin Koca Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

Murat:

Bunun gibi yalancılar yüzünden gerçekten ihtiyaç sahipleri zan altında kalıyor. Allah ıslah etsin.

12
6
yanıtYanıtla
qwewq:

ülkenin üç kağıtçısı bitmiyor hiç

6
5
yanıtYanıtla
noname:

Sayın Bakan bakın insanlar ne halde? NEDEN GÖRMÜYORSUNUZ? YARDIM DESTEK SES VERİN ALLAH RIZASI İÇİN Bunları gördükçe ben de korkuyorum. NE OLUR ARTIK SIKI SIKI ÖNLEMLER ALINSIN. . . . . YOKSA İTALYA GİBİ OLACAĞIZ İLK ZAMANLAR GİBİ ((( NE OLUR YALVARIYORUM

4
7
yanıtYanıtla
s:

adam daha ne yapsın eline silah alıp koronalı avına mı çıksın ?

yanıt1
yanıt0
Mert:

Olmm lale adamın birşeyi yok. Tırsma hemen

yanıt0
yanıt0
Garibim Muhalefetten Magdur:

Yallaka Takimindan Degil Gaziosmanpasa CHP Kalesi Hal öyle Olunca ASLA HASTANEYE KABUL ETMEZLER

0
4
yanıtYanıtla
Nazmiye satış:

Bede korona oldum evdeyim bayram paşa d hastanesine gittim acile 66 yaşındayım korona belirtilerim var dedim bir iğne ak ciğer filimi hiç bir şeyin yok teyze dediler 4 gün sonra özel hastaneye gittim pozitif çıktım bakanım evde kalabalık yaşıyoruz onları da riske attılar

1
2
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

Evsiz gariban

1
1
yanıtYanıtla
Adcevap:

Ee bu video ile herkesi haksız yere paniğe sürüklediler. Zaten işleri başından aşkın olan doktorlara , sağlık sistemine yalan yere iftira ettiler bunun bir cezası yokmu. Özelliklede videoyu çeken ,yüzünü göremediğim ama nasıl birisi olduğunu çokta iyi tahmin ettiğim (çünkü etrafta binlerce var bunun gibi geçmiş gidiyor dünyaya iyilik adına bir çivi bile çakamamış,hayırlı bir evlat bırakamamış bozguncu tipler) yılın muhabirine

0
0
yanıtYanıtla
Mert:

Devleti kötülemek için yapılan provokasyonlar ihanettir ihanetin cezasında bellidir. Fakat bizde medeni kanun olduğu için kim ne yaparsa yapsın yanına kar kalıyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title