Haberler

Miras kavgasında bir kadın kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından feci şekilde öldürüldü

Güncelleme:

Balıkesir'de aile arasında çıkan miras kavgasında bir kadın, kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından sopa ve kürekle dövülerek öldürüldü.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı kırsal Hacıbozlar Mahallesi'nde kardeşler arasında, evlerinin bahçesinin kullanımı nedeniyle kavga çıktı. Eşi Ramazan D.'nin (43) kavga ettiğini görüp, ayırmak için giden 2 çocuk annesi Çiğdem D. (33), kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından sopa ve kürekle dövülerek öldürüldü.

Burhaniye ilçesi Hacıbozlar Mahallesi'nde baba Bahri D., miras kalan bahçeyi, kullanımı nedeniyle aralarında sürekli anlaşmazlık yaşayan oğulları Ramazan D., Ali D., ve Aykut D. arasında bölüştürdü. Dün sabah saatlerinde de köye kadastro görevlisi getirten baba, oğulları arasında bölüştürülen bahçeye kazıklar çaktırarak, işaret koydurttu.

EŞİNİN KAVGA ETTİĞİNİ GÖRÜP GİTTİ, CANINDAN OLDU

Daha önce de sık sık aralarında bahçe yüzünden anlaşmazlık yaşayan kardeşlerden Ramazan D.'nin eşi Çiğdem D. iddiaya göre, akşam saatlerinde çakılan kazıkları çıkardı. Bir süre sonra kazıkların çıkarıldığını gören baba Bahri D. ile oğulları Ali. D. ve Aykut D., kardeşleri Ramazan D. ile kavga etmeye başladı. Eşinin kavga ettiğini görüp, ayırmak için müdahale eden Çiğdem D., kayınpederi ve kayınbiraderleri tarafından kürek ve sopayla dövülerek öldürüldü.Ramazan D. ise yaralandı.

BABA VE OĞULLARI GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine mahalleye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma olay yerinde önlem alırken, Ramazan D., Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bahri D. ile oğulları Ali ve Aykut D., jandarma tarafından gözaltına alındı. Çiğdem D.'nin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Miras kavgasında bir kadın kayınbiraderleri tarafından öldürüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Jandarma Haberler

500

Yorumlar (107)

MÜFTÜ DEDE:

NİSA 93 - Kim de bir mümini kasten öldürürse cezası, içinde devamlı kalmak üzere cehennemdir. Allah ona gazap etmiş, onu lânetlemiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır.

39
12
yanıtYanıtla
SELMAN:

Ayeti inkâr edenlerin akibeti kabrinden başlamak üzere ebedi Cehennemde kalmak olacakdır.

yanıt3
yanıt2
MÜFTÜ DEDE:

Bir kadına küreklerle ,kazmalarla vurulur mu.Sizlerde zerre kadar iman olsaydı bir kadına böyle barbara saldırmazdınız.Bu dünyadan göçene kadar Allah size rahat ve huzur vermesin.

39
11
yanıtYanıtla
YAVUZ:

Yirmi tane kadın öldürmrye meraklı canavar

yanıt0
yanıt1
Cere:

Amin

yanıt0
yanıt1
M.gok:

Burada baba tarlayi cocuklar arasinda bölüşturmus. kadin neden fitneye sebep oldu ki. altustu bir toprak parçası. kadinin ölümü gerçekten sorun ancak. bu tarz erkekler arasındaki fitneyi körüklemis. birileri hapse digerleri mezara. yazik bu duruma. Ahirette hesap verilir. Ancak asil sebebi yalnızca Allah bilir. Allahin adaleti de daha güzeldir.

yanıt2
yanıt0
Alliii:

Allah sizi islah etsin yazıktır günahtır bir insanın canına kıydınız hemde canice allahın gazabı üzerinize olsun

29
8
yanıtYanıtla
SİNAN:

Ali doğru söylemiş bu koduğumun 15 tane canisine ne oluyor.

yanıt0
yanıt0
osman:

Acaba burada yazılanlar gibi mi olay? Daha once de bir çok haber paylaşıldı ama olayın gerçek yüzü ile yazılanların alakası yoktu

yanıt2
yanıt5
SİNAN:

Ali doğru söylemiş bu 52 tane koduğumun canisine ne oluyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title