Haberler

Vicdansız baba, engelli çocuğunu sandalyeyle acımasızca dövdü

Güncelleme:

Isparta'da birlikte yaşadığı yaşları 44, 53 ve 61 olan 3 zihinsel engelli çocuğundan birini döverken komşuları tarafından görüntülenen 82 yaşındaki şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından 2'si kız 3 engelli kardeş devlet korumasına alınırken, baba ise ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

Isparta'da yaşları 44, 53 ve 61 olan 3 zihinsel engelli çocuğundan birini döverken komşuları tarafından cep telefonu ile görüntülenen 82 yaşındaki şahıs, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan baba, serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Davraz Mahallesi 3906 sokaktaki bir apartman dairesinde meydana geldi. Apartmanın bahçe katından bağırma sesleri duyan vatandaşlar, pencereden baktıklarında A.A.'nın (82) zihinsel engelli çocuklarından H.A.'yı (61) dövdüğünü gördü.

ÇOCUĞUNU TOKATLADI, ÜZERİNE SANDALYE İLE BASTIRDI

A.A.'nın çocuğunu tokatladığı ve üzerine sandalye ile bastırdığını gören vatandaşlar, olayı bir yandan cep telefonuyla kaydederken, diğer taraftan da polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine emniyet ekipleri ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri sevk edildi.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI

Polis, çocuğunu darp ettiği iddia edilen A.A.'yı gözaltına alırken, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından darp edilen H.A. ile kardeşleri A.A. (44) ve M.A. (53) devlet korumasına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından baba A.A. serbest bırakıldı. Öte yandan, baba A.A.'nın çocuğunu dövdüğü anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Acımasız baba, engelli çocuğunu sandalyeyle darp etti

Acımasız baba, engelli çocuğunu sandalyeyle darp etti

Acımasız baba, engelli çocuğunu sandalyeyle darp etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (17)

Mert:

Ateş düştüğü yeri yakar, 3 engelliye sabretmek çok zor iş.

12
6
yanıtYanıtla
Ugur:

Biz normal çocuklara bakarken bile zorlanıyoruz Allah yardım etsin kolay degil, eleştirmesi kolay

15
2
yanıtYanıtla
bekir:

zordur engelli çocuğa bakmak yaşta ilerlemiş ALLAH yardımcısı olsun

10
1
yanıtYanıtla
mesut:

ALLAH yardim etsin amcaya 3 evlat ücüde engelli. kimse kinamasin. millet devlet sahte seyhlere yardim edeceklerine bu gariplere yardim etsinler

8
1
yanıtYanıtla
Kastamonulu:

Allah Yardımcısı Olsun Yavrularımızın ve Yardımcıları Olsun İnşaallah

8
0
yanıtYanıtla
uCube:

Ezan okunuyor ezan. Az saygın olsun hadi namaza derken ezan, senin elin çocuklarına kalkıyor ALLAH o kalkan elleri kırmaz mı? Bak değneği de almışsın eline, ne oldum deme o çocuklardan daha kötü duruma düşersin ve bakanın olmaz.

5
1
yanıtYanıtla
..:

zor çok zor. . kendisinin bakıma ihtiyacı varken 3 engelli bireye bakmak Allah yardımcısı olsun . . bu zamana kadar nasıl korumaya alınmamış dördüde

6
0
yanıtYanıtla
Fesli Deli Kadir:

Akraba evliliği sonunda sizler de bu durumda olabilirsiniz.almayın amca kızı teyze kızı çocuklar geti zekalı oluyor

4
2
yanıtYanıtla
Asi:

Engelli çocuğa bakan zamanla sinir hastası oluyor. Yaşayan bilir. Haklı değil ama öngörülebilir bir kırılma noktası

5
0
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

82 yaşındaki bir adam 3 tane zihinsel engelli çocuğa nasıl baksın hemde 44-53-61 yaşlarında adam zaten bastonla yürüyor gücü tükenmiş şimdimi devlet korumasına alındı

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title