Haberler

KOCAELİ Koronavirüsü yenen belediye başkanı yeniden göreve başladı

Güncelleme:

Koronavirüsü yenen belediye başkanı yeniden göreve başladıKOCAELİ Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 14 günlük koronavirüs tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden göreve başladı.

Koronavirüsü yenen belediye başkanı yeniden göreve başladı

KOCAELİ Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 14 günlük koronavirüs tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden göreve başladı. Çiçekler ve alkışlarla karşılanan Söğüt, 'Vatandaşlarımızın kendilerini korumalarını, tedbirlerini almalarını ve sürekli ifade ettiğimiz temizlik, mesafe ve maske kurallarına daha fazla uyulması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Çünkü zorlu bir süreç bizi bekliyor' dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt 14 günlük koronavirüs tedavisinin ardından, son yapılan testi negatif çıkınca bugün sabah saatlerinde belediye hizmet binasına gelerek göreve başladı. Belediye personeli tarafından bahçede çiçekle karşılanan Şener Söğüt, kapıda bulunan görevli personele ateşini ölçtürdü. Ateşini ölçtürdüğü sırada görevli personele 'Hadi beni ölç de bir daha eve gönder' diye espri yapan Söğüt daha sonra '36 çıktı arkadaşlar sıkıntı yok' diyerek makam odasının bulunduğu kata çıktı.

Vaka sayılarının artmaya başladığını ifade eden Şener Söğüt, '14 gündür aranızda yoktum çok şükür süreci sağlıklı bir şekilde tamamladık ve şimdi aranızdayım, işimin başındayım. Süreci evimizde, çocuklarımızla birlikte kendimizi izole ederek geçirdik. Bazı bulgularını ve etkilerini üzerimizde gördük. Baş ağrısı, kas ağrısı, sırt ağrısı, terleme ve ateş gibi belirtileri de yaşadık. İlaç tedavisini evimizde devam ettirerek bunları da geride bıraktık." dedi.

Kurallara uyumasını isteyen Söğüt,"Ben vakaların arttığı bu dönemlerde tüm vatandaşlarımızın kendilerini korumalarını, tedbirlerini almalarını ve sürekli ifade ettiğimiz temizlik, mesafe ve maske kurallarına daha fazla uyulması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Çünkü zorlu bir süreç bizi bekliyor. Hamdolsun biz rahat atlattık ama daha zor ve daha ağır atlatan hastalarımızın olduğunu duyuyoruz. Çok şükür biz bunları yaşamadık. Duamız bu hastalığın bir an önce tüm insanlığın üzerinden kalkması. Yine bize görevler düşüyor özellikle hem kendimizi hem sevenlerimizi hem de yakınlarımızı düşünüyorsak tedbirlerimizi özellikle bireysel olarak almaya önem gösterelim." diye konuştu.

'UMUTSUZLUĞA ASLA KAPILMADIM'

Tedavi sürecini beslenmesine ve istirahate dikkat ederek geçirdiğini ifade eden Şener Söğüt, sözlerine şöyle devam etti:

'Umutsuzluğa asla kapılmadık, biz inançlı insanlarız. Neticede inancımız gereği ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmamamız gerekiyor. Neticede rabbim ne demişse o olacak biz buna inanan ve iman eden bir bireyiz. Dolayısıyla asla moral bozukluğu, umutsuzluk gibi endişeleri hiç taşımadık. Bu süreçte önemli olan kişinin beslenmesine dikkat etmesi, istirahatine dikkat etmesi ve sağlık ekiplerinin yönlendirmelerine dikkat etmesi. Biz de bunları yaptık. Yeniden belediyeye sanki yeni başlamış gibi karşılanmak. Çalışanlarımızın heyecanla bizi beklediğini görmüş olmak, onların sevinçlerini görmüş olmak çok güzel bir duygu. Beni onurlandırdı?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şener Söğüt Koronavirüs Körfez Söğüt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title