Haberler

Marmaris'e demir atan lüks yata 124 bin litre yakıt ikmali yapıldı

Güncelleme:

Muğla'nın gözde turizm merkezlerinden Marmaris'e demir atan "Pacific" isimli mega yata 3 saatte 124 bin litre yakıt ikmali yapıldı.

Muğla'nın gözde turizm merkezlerinden Marmaris'e gelen Sanat koleksiyoncusu ve girişimci Rus Leonid Mikhelson'a ait olan "Pacific" isimli mega yat Marmaris Cruise Port yat limanına demir attı. Mega yat, yakıt ikmali ve yiyecek, içecek takviyesi yapıldı.

Marmaris'e demir atan lüks yat, 124 bin litre yakı aldı

5 TANKERLE 3 SAATTE YAKIT İKMALİ

Sanat koleksiyoncusu ve girişimci Rus Leonid Mikhelson'a ait olduğu belirtilen 86 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğindeki Cayman Adaları bayraklı mega yat, Cruise Port Limanı küçük iskeleye bağlandı. Yata, 5 tankerle yaklaşık 3 saatte 124 bin litre yakıt ikmali ve yiyecek, içecek takviyesi yapıldı.

Ağustos ve eylül boyunca Muğla'nın koylarında misafirlerini gezdiren yatın, yakıt ikmalinin ardından ilçeden ayrılacağı bildirildi.

Marmaris'e demir atan lüks yat, 124 bin litre yakı aldı

YATTA SPA, SAUNA, HELİKOPTER PİSTİ BULUNUYOR

Yatta, 6 lüks kabinde 12 kişi konaklayabiliyor, 28 kişilik mürettebat bulunuyor. Tik güverte, alüminyum üstyapı ve çelik gövdeyle üretilen yatta, konforlu seyahat için sıfır hız dengeleyiciler mevcut.

Yatta ayrıca spa, sauna, asansör, helikopter iniş pisti, sinema, jakuzi daldırma havuzu, su altı ışıkları, ihale garajı ve spor salonu yer alıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Marmaris Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

Cosy:

Biz 1 litre mazot alırken 4 lira vergi veriyoruz. . Bu vergiyi bizden alan zihniyet, bu gemiye 124bin litre mazotu vergisiz 1, 5 liradan veriyor. . . Sonra sokakta dinle Türkiye uçucak. . . .

18
7
yanıtYanıtla
Rabbani_Rasta:

O kadar fakiriz ki ülkeye zengin geliyor diye seviniyoruz :D

19
6
yanıtYanıtla
vergi hırsızları:

garibana geldimi bindirin vergiyi

10
13
yanıtYanıtla
abidin:

zengine mazot ucuz, sıkıysa o benzin istasyonuna traktörüyle yanaşşında görelim.

17
5
yanıtYanıtla
HALK:

Litresi 80 cent. Saolsun berat baba korur garibi

9
11
yanıtYanıtla
Haydar:

Havaya bakıp ıslık çalabilyonmu.

yanıt0
yanıt1
Niko:

Burda pahalı olsa. Gidip Yunanistandan alır. Dünya da fiyat neyse burda da olmak zorunda. Onun yanında alinani yiyecek icecekten niye kimse bahsetmiyor. Hep eleştiri

yanıt1
yanıt2
istanbullu:

kendı vatandasına kdv ötv alanlar utansın

11
6
yanıtYanıtla
YUSUF timur:

Bu yorumu beğenmeyen 4 kişi hayirdir ben anlamış değilim adam doğruyu söylemiş yorumu beğenmemişler sebep?

yanıt4
yanıt1
SORARMISINIZ:

Aldığı yakıtın litresi kaç liraymış. . . . . . .

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title