Haberler

Kendisini döven kocasının affedilmesini istiyor: Lütfen hapisten çıkarın

Güncelleme:

Kayseri'de şiddet gördüğü gerekçesiyle eşinden şikayetçi olan Kader Nane, şikayeti nedeniyle 5 ay hapis cezası çarptırılan eşinin tahliyesini istedi.

Kayseri'de tartıştığı eşi Kader Nane'ye tokat atarak basit tıbbi müdahale ile iyileşebilir şekilde yaralanmasına yol açtığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Mehmet Nane 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezası kesinleşen Mehmet Nane, geçen mart ayında eşi ile Kapadokya'da tatil yaparken polisin kimlik kontrolü sırasında gözaltına alınarak, cezaevine konuldu. Kader Nane, yakınlarının telkinleriyle akıllanması için eşi hakkında şikayetçi olduğunu belirterek, "Eşimin tahliye edilmesini istiyorum" dedi.

HAKKINDA KAMU DAVASI AÇILDI

Mehmet Nane, geçen yıl nisan ayında 5 yıllık eşi Kader Nane ile tartıştı. Mehmet Nane, tartışma sırasında eşine tokat attı. Gözünde morluk oluşan Kader Nane, polis merkezine giderek eşinden şikayetçi oldu. Eşinin özür dilediği Kader Nane, ertesi gün şikayetinden vazgeçti; ancak Mehmet Nane hakkında 'basit yaralama' suçundan kamu davası açıldı. Geçen Mart ayında 10'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında Mehmet Nane'ye 5 ay hapis cezası verildi. Kader ve Mehmet Nane çifti, geçen 23 Temmuz'da Kapadokya bölgesini gezdikleri sırada polis tarafından durduruldu. Hakkında 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen Mehmet Nane, gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Nane, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kendisine şiddet uygulayan eşinin tahliyesini istedi


''ŞİKAYETİMİ GERİ ALDIM''

Kader Nane, eşinin eşi hakkındaki şikayetini geri almasına rağmen dava açıldığını anlatarak, "Bizimki hafif bir kavgaydı. Eşim bana tokat attı. Eşimin bana tokat attığını duyan tanıdıklarımız neden polise şikayette bulunmadığım konusunda baskı yaptılar. Ben de o sinirle şikayette bulundum. Ertesi gün şikayetimi geri çektim. Mahkemede de verdiğim dilekçede bunu belirttim. Şikayetimi geri aldım ve şikayetçi değilim. Ama eşime 5 ay hapis cezası çıktı. Avukatlara sorduk. Eşimin cezasının 1 yıldan az olması nedeniyle cezaevinde yatmayacağını söylediler. Biz de itiraz dilekçesi vermedik. Eşim 55 gündür cezaevinde yatıyor. Suçsuz yere daha fazla yatmasını istemiyorum. Devlet büyüklerinden yardım istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun ve eşimi hapisten çıkarın" diye konuştu.

Kendisine şiddet uygulayan eşinin tahliyesini istedi

''EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM''

Eşiyle mutlu olduklarını anlatan Kader Nane, "Eşimle o olaydan sonra yine birlikte yaşıyoruz. Bana hiç bir kötü davranışı olmadı. Ben eşimden asla şikayetçi değilim. Eşimi çok seviyorum. Akraba ve dostların gazıyla bana 'tokat attı' diye şikayetçi oldum. Yakınlarım 'Akıllansın, 3-5 gün yatsın' dediler. Ben de bu şekilde olacağını düşünerek gidip şikayetçi oldum. Çok pişmanım. Benim eşimden başka kimsem yok. Geçimimi sağlayamıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kapadokya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (51)

adil:

Mahkeme 1 tokata 5 ay veriyor öbür tarafta halil sezai ezan okudu diye yaşlı adamın ağzını burnunu kırıyor serbest bırakılıyor burası neresi mi Türkiye.

49
74
yanıtYanıtla
GERÇEK ADİL:

ADAMI EZAN OKUDU DİYE DÖVMÜYOR KENDİ AHLAKSIZLIĞINDAN DÖVÜYOR HEMEN GÜZEL DİNİMİZİ ALET ETMEYE ÇALIŞIYORSUN SANA DAYAZIKLAR OLSUN.

yanıt8
yanıt6
Sümbüllü:

31 dislike atan Halil Sezaiyinin beslediği mi? Tröl mü? ÇOMAR mı?

yanıt1
yanıt0
Yaşar:

Maaşallah makyajı da yürek yakıcı. Hemen facebook tan bakayım buna

26
10
yanıtYanıtla
NAMUZSUZ YAŞAR:

Namussuz şerefsişz

yanıt6
yanıt2
IHTIYAR:

BU KARI DA TÜRBAN MODASINA UYAN TİPLERDEN, ÖZDE MÜSLÜMAN GEREK. ŞEKİLCİ OLMAMALI LAA

32
4
yanıtYanıtla
uCube:

Hem şikayetçi ol, hem de salın kocamı de. Oyuncak mı arkadaş bu? 5 Ay almış zaten, bir şey değil. Sokakta kaldın tabi, kimseye gidemiyorsun normal. ;))

25
2
yanıtYanıtla
FİLOZOF:

Ben olsam bu karıyı boşarım

22
2
yanıtYanıtla
melih:

başkasının aklıyla hareket edersen böyle olur ben kocasının yerinde olsam boşardım bunu

17
7
yanıtYanıtla
BU NASIL ADALET:

Adam birilerini bıçaklıyor yaralıyor darp ediyor hakaret tehdit herşeyi yapıyor ifadesi alınıyor serbest bırakılıyor Bu nasıl bir adaletmiş ki eşine tokat attı diye 5 ay hapis cezası veriyor hakim bey Eee diğerleri niye hala aramızda serseri mayın gibi geziyor nasıl mantık bu Adaletin bumu dünya karısı olacak şahısa da iki çift laf söylerdim de değmez

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title