Haberler

Cami avlusunda pencereye iple asılmış cansız beden bulundu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da namaz kılmak için camiye giden vatandaşlar avluda pencereye iple asılı cansız beden buldu. Cemaatin polise bildirdiği olay sonrası geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli Mahallesi'ndeki Ağdirekli Camisi'ne namaz kılmak için giden vatandaşlar, pencerede bir şahıs olduğunu gördü. Şahsın yanına giden vatandaşlar, iple asılı olduğunu fark edince durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

CANSIZ BEDEN 1 ÇOCUK BABASI KİŞİYE AİT

Bölgeye giden polis ekipleri, bir ayağı devrilmiş bankın üzerinde duran cansız bedenin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan araştırmada cesedin 43 yaşındaki Salih Kurtoğlu'na ait olduğu belirlendi. Bir çocuk babası Kurtoğlu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olayı aydınlatmak için çalışma başlatırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Cami avlusunda pencereye iple asılmış cansız beden bulundu

Cami avlusunda pencereye iple asılmış cansız beden bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Eyyübiye Haberler

500

Yorumlar (153)

Cumali ERTAŞ:

İSTANBUL FATİH TEN SELAMÜNALEYKÜM SEVGİLİ DİN KARDEŞİM ALLAH TAHSİLATINI AFFETSİN. ALLAH Ü TEALA AHİRETTE YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH. İSLAM ALİMLERİNİN ORTAK GÖRÜŞÜNE GÖRE ONURLU İNSANLAR ANCAK İNTİHAR EDER. BEN SENİ TANIMAM ANCAK FOTAĞRAFINI GÖRÜNCE VE BU SATIRLARI YAZARKEN İNANKİ BİR İNSAN OLARAK AĞLADIM. SENİ BU HALE DÜŞÜRENLERİDE ALLAH A HAVALE EDİYORUM. RAHAT UYU KARDEŞİM BENİM DUAM SAHİH OLUP KABULDÜR İNŞALLAH. AİLENEDE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM. ALLAH A EMANET OLUN SELAMÜNALEYKÜM. . .

35
46
yanıtYanıtla
isa ve yahya:

sizin belliki 18 yıldan önceyi hatırlayacak kadar yaş almamıssınız

yanıt0
yanıt0
istanbul:

intahar etmek günah kardeşim neyin peşindesin sen. hangi islam alimi demiş bunu. insanları gaza getirme yanlış bilgi verme. intihar etmek çok büyük günah. hangi durumda olursa olsun. hangi alime sorarsan sor.

yanıt2
yanıt4
AHADA:

INTIHAR ETMEK HANGI ISLAM ALIMININ GORUSU GERIZEKALIMISIN NESIN SEN

yanıt19
yanıt2
Adsiz:

Ancak onursuz kişiler intihar eder yanlış yamissin

yanıt1
yanıt8
İntihar edemezsin:

Bu dünyaya eziyet çekmeye geldiğimiz için intihar yasak ve günahtır.

yanıt4
yanıt7
Hüseyin Ak:

Cumali bey din ve islamla ilgili işkembeden yorum yapılmaz. Varsa sahih kaynak hadis ayet öyle açıklama yapılmalı.

yanıt1
yanıt2
Yahya:

Ülkeyi 18 senedir yönetenlerin işledikleri günahlar konusuda ne düşünüyorsunuz.

yanıt8
yanıt6
İsa:

Arkadaslar ''Ülkeyi 18 senedir yönetenlerin işledikleri günahlar konusuda ne düşünüyorsunuz. '' diye bi soru sordu cevap yok mu ?

yanıt2
yanıt0
MEMET33:

TÜRKÇE ÖĞREN, DİKSİYON ÖĞREN, İMLA ÖĞREN, NOKTALAMA ÖPREN VE SONRA FİKİR YÜRÜT Kİ SENİ OKUYAN ANLAYABİLSİN. TAHSİLAT NE? TAKSİRAT DIR O.

yanıt1
yanıt1
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title