Haberler

Alacaklı kavgası kanlı bitti, ''300 liramı neden vermiyorsun'' diyen şahıs dehşet saçtı

Güncelleme:

İzmir'de yaşanan borç kavgasında, M.F.Ö. adlı şahıs, kendisine olan 300 liralık borcunu ödemediği gerekçesiyle, Fırat A.'yı tabancayla ateş ederek ağır yaraladı.

İzmir'in Konak ilçesinde 37 yaşındaki M.F.Ö., 300 lira alacaklı olduğu ileri sürülen 24 yaşındaki Fırat A.'yı, çıkan tartışmanın ardından tabanca ile ateş açtı. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, M.F.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Alacaklı kavgası kanlı bitti, ''300 liramı neden vermiyorsun'' diyen şahıs dehşet saçtı

Olay, gece saatlerinde 1561 sokak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınında meydana geldi. M.F.Ö., iddiaya göre kendisine 300 lira borcu bulunan Fırat A. ile bir tamirhane önünde karşılaştı. İkili bir süre tartıştıktan sonra M.F.Ö., belinden çıkardığı tabanca ile Fırat A.'ya art arda ateş açtı. Fırat A., vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle kanlar içerisinde yere yığılırken, M.F.Ö. ise olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan F.A.'yı ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Fırat A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

''300 LİRAMI NEDEN VERMİYORSUN''

Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Bir görgü tanığının ifadesine göre M.F.Ö.'nün, Fırat A.'ya "300 liramı neden vermiyorsun" diyerek ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, M.F.Ö.'nün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Alacaklı kavgası kanlı bitti, ''300 liramı neden vermiyorsun'' diyen şahıs dehşet saçtı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konak Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

ahmet:

para miktarı adamı cinayete teşvik etmez. bile isteye borcunu ödemeyen insanlardan nefret ediyorum. yapılana tasvip etmiyorum fakat insanın böyle tiplerden nefret etmesi ve bin anlık kızgınlıkla bu tür işler yapabiliyor olması mümkün. her kes borcunu adam gibi ödesin, ödemeye gücü yetmiyor ise bunuda adam gibi karşı tarafa söylesin. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

25
2
yanıtYanıtla
Kanun:

Borcun varsa ödeyeceksin; karşı tarafa kötülük yaptırmayacaksın !

10
7
yanıtYanıtla
inşaatçı:

kardeşim borç vermeyin vallaha ödeyen çok çok nadir. . . bu zamana kadar 4 yılda 17 binn tl parça parça borç verdim geri veren olmadı aç köpekler. insanlar son model telefon alıyor ama borçç ödeyemiyor sebebide delikanlı değil adam değil

7
0
yanıtYanıtla
meczup:

ülkemiz insanlarında sağ duyu yok haklıda olsa pervasızca yaptıkları hareketler her iki tarafada büyük zarar veriyor şimdi soruyorum üç yüz lira için adamı vurduğuna değdimi alacak için kanuni yolları takip etmeli olmazsa allahından bulsun deyip beladan uzak durmalı şimde birde hapiste dört duvar arasında dört döner durursun keşke bunu yapmasaydımda özgürce dışarıda olsaydım diye düşünmek için bol bol vaktin olacak bende çok para kaptırdım ama çok şükür kimseye bulaşmadım

1
2
yanıtYanıtla
CORÇ:

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE, YAV 300 LİRA İÇİN ADAM MI VURULUR BU 1, İKİNCİSİ YA DİĞER ADAM? SENDE BORCUNU NİYE VERMİYORSUN? HA YOKSA YADA ADAM HAKSIZSA BİLE VER KURTUL SAV BAŞINDAN GİTSİN NE GEREK VAR YA 300 LİRA İÇİN?. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title