Haberler

Dolar 7,56 ile tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor

Güncelleme:

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 7,56'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro 8,94'ten, sterlin ise 9,81'den alıcı buluyor.

Dün, en düşük 7,4778, en yüksek 7,5193 seviyelerini gören dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,2 değer kazancıyla 7,5065'ten tamamladı. Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 18.10 itibarıyla tüm zamanların en yüksek seviyesi 7,56'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL 8,94'ten, sterlin/TL 9,81'den satılıyor.

FED FAİZLERİ SABİT TUTTU

Dün ABD Merkez Bankası (Fed), Açık Piyasa Komitesi toplantısında faizler beklentiler doğrultusunda yüzde 0-0,25 aralığında sabit tutuldu. Ekonomiye ilişkin tahminlerin de yer aldığı karar metninde, 2023'e kadar faiz oranlarında değişikliğe gidilmesinin beklenmemesi dikkati çekti.

AKDENİZ VE KOVİD-19 GELİŞMELERİ GÜNDEMİN ODAĞINDA

Bugün yurt içinde haftalık para ve banka istatistikleri verilerinin, yurt dışında Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve ABD'de işsizlik maaşı başvurularının yanı sıra İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) faiz kararının takip edileceğini belirten analistler, BoE'nin faiz oranında ve tahvil alım programında değişiklik yapmasının beklenmediğini ifade etti. Analistler, Doğu Akdeniz'deki jeopolitik gelişmeler ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisine ilişkin haber akışının da gündemin odağındaki yerini koruduğunu bildirdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Sterlin Fed Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (11)

tl değer kaybediyor:

Dolar yükselmiyor Tl değer kaybediyor.

5
1
yanıtYanıtla
ragıp:

Çokomelli nerdesin koçum

5
1
yanıtYanıtla
samet:

chp zamanında dolar 20 liraydı ne çabuk unuttunuz

3
3
yanıtYanıtla
Delil:

Senin kafanami sìçtilar gerizekali,,20 tl se ,,,6 Safari unutma,,eskiden 20 di evet simdi 89 gerizekali...lan soz niye yaşıyorsunuzzzzzzzzz

yanıt2
yanıt2
Ne zaman:

Ne zamandı bu ben bilemedim 2001 krizinde yüzde 200 300 arasında bir devalüasyon oldu 600.000 tl sabit kurdan 1.200.000 tl ye çıktı kasalar atıldı vs o zaman bile bu kadar kötü olmadı

yanıt1
yanıt0
mürid:

dış güçler saldırıyor, kanalistanbul açılınca dolar 2 liraya düşecek

3
1
yanıtYanıtla
abidim:

ABD ve AB durmadan calisiyorlar ve bizimkiler bir yol yapiyorlar utun bakanlar alip fotograf cektiriyorlar veya bir kopru kardesim siz su miletin parasiyle yapiyorsiniz milet sizin maasiniza

2
1
yanıtYanıtla
tr:

usd yılsonu enaz 8 tl

2
1
yanıtYanıtla
murat arslan:

ekonomimiz iyi harıka ben demiyorum yetkılıler diyor :) dolar yukselse ne olurki

0
2
yanıtYanıtla
ucuz yaşayamam:

Türkiye nin her yerinden petrol ve doğal gaz fışkırsa bile yine bu düzen değişmez. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title