Haberler

Karısına mesaj atan adamı, sosyal medyada sahte kadın profiliyle tuzağa düşürerek öldürdü

Güncelleme:

Bursa'da evli kadına mesaj attığı iddiasıyla öldürülen şahsın, zanlılar tarafından sahte kadın hesabı ile kandırılarak olay yerine çağrıldığı ortaya çıktı. Olayın baş zanlısı cinayet planını; "Eşimden Furkan'ın kadınlara düşkün biri olduğunu öğrendim. Sosyal medyada sahte kadın profili açtık. Bursa'ya gelmeye ikna ettik" diyerek anlattı.

Bursa'da, ağzı bantlı, elleri kelepçeli halde 2'si kalbinden 4 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan Furkan Kahraman'ın (27) katil zanlıları oldukları iddia edilen 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanıklar Muhammet Demirci (28) ile Ömer Yağcı'nın (28) birbirlerini suçladığı duruşmada, Ezginur Demirci (24), "Furkan'ı Ömer öldürdü" dedi. Kahraman'ın sahte kadın hesabı açılarak öldürüldüğü öğrenildi.

Osmangazi ilçesi Dereçavuş Mahallesi 2. Dumlupınar Caddesi üzerindeki arazide, 10 Ocak günü bıçaklanarak öldürülmüş halde, ağzı bantlı, elleri kelepçeli bir erkek cesedi bulundu. Yapılan araştırmalar sonunda cesedin, Yozgat nüfusuna kayıtlı Furkan Kahraman'a ait olduğu belirlendi. 2'si kalbinden 4 kez bıçaklandığı saptanan Kahraman'ın eski sevgilisi Ezginur Demirci'yi evlenmesine rağmen rahatsız ettiği iddiasıyla genç kadının eşi Muhammet Demirci ile arkadaşları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Düzenlenen operasyonla Muhammet Demirci, Ezginur Demirci, Ömer Yağcı ve Fatma Y., yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Demirci çifti ile Ömer Yağcı, tutuklandı. Fatma Y. ise tutuksuz yargılnmak üzere serbest bırakıldı.

Haklarında Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak öldürme', 'konut dokunulmazlığını ihlal etme', 'kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık', 'birden fazla kişi tarafından silahla yağma' suçlarından dava açılan 4 sanığın yargılanmasına bugün başlandı. Duruşmaya haklarında müebbet hapis cezası istenen Ömer Yağcı ve Muhammet Demirci Bursa E Tipi Cezaevi'nden, Ezginur Demirci ise Yenişehir Kadın Cezaevi'nden SEGBİS aracılığıyla katıldı.Tutuksuz sanık Fatma Y. ve sanık avukatlarının mahkeme salonununda hazır bulunduğu duruşmaya ölen Furkan Kahraman'ın yakınları ile avukatları da Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonundan SEGBİS ile bağlandı.

"FURKAN'I BEN DEĞİL, ÖMER ÖLDÜRDÜ"

Tutuklu sanıklardan Muhammet Demirci, ölen Furkan Kahraman'ın eşi Ezginur Demirci'yi sürekli telefonla arayarak rahatsız ettiğini öne sürerek, şunları ifade etti: "Eşimden Furkan'ın kadınlara düşkün biri olduğunu öğrendim. Furkan'ı Bursa'ya çağırmak için plan yaptık. Sosyal medyada sahte kadın profili açtık. Oradan Furkan'la konuşmaya başladık. Konuyu ve planı arkadaşım Ömer'e anlattım. İnandırıcı olsun diye Ömer'in kız kardeşi Fatma'nın sesli olarak Furkan ile görüşmesini sağladık. Bursa'ya gelmeye ikna ettik. Furkan'ı terminalde Ömer karşıladı. Kamyonete bindiler. Ben de arka koltuktan gizlendiğim yerden çıktım. Silahı Furkan'ın kafasına dayadım. Ezginur'u evden aldık. Olay yerine götürdük. Furkan'ı kamyonetten indirip elini kelepçeleyip, ayaklarını bağladım, ağzını bantla yapıştırdım.Nalburdan aldığım keser sapıyla Furkan'a vurdum. Ömer'e 'gerisini sen hallet' dedim. Ezginur'la arabaya bindim. Arabayla uzaklaştık. Ömer telefonla aradı. Tekrar olay yerine dönüp, Ömer'i aldık. Ne yaptığını sordum, 'Bir şey yapmadım' dedi. Ömer olay yerine dönmemizi istedi. Arabadan inen Ömer, mont, cüzdan ve cep telefonu ile geri geldi. Ömer, sopa ile cebinden çıkardığı bir şeyi dereye attı. Furkan'ı ben değil Ömer öldürdü."

Karısına mesaj atan adamı, sosyal medyada sahte kadın profiliyle tuzağa düşürerek öldürdü

"EMNİYETTE SUÇU ÜZERİME ALDIM"

Tutuklu sanık Ömer Yağcı da "Muhammet, eşi Ezginur'un Furkan tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Furkan'ın kadınlara karşı zaafı olduğu için sosyal medyada hesap açmışlar. İnandırıcı olması için kardeşim Fatma'yı sesli görüştürüp, Furkan'ı Bursa'ya çağırdık. Furkan için bilet satın alındı. Terminalde karşıladım. Komşumuzdan aldığım kamyonete Furkan'ı bindirdim. Muhammet saklandığı yerden çıkıp, kafasına silahla vurdu. Ellerini kelepçeledi. Sopa ile vurmaya başladı. Olay yerinde ağzını koli bandıyla kapattı. Kamyonetin yanında dikildiğim sırada, bir anda arkamı döndüğümde Muhammet'in, Furkan'ı bıçakladığını gördüm. Kamyonetle olay yerinden ayrıldık. Muhammet, 'Olay yerine tekrar dönelim' dedi. Geri döndüğümüzde üstündeki montunu, cep telefonunu ve cüzdanını almış. Muhammet bıçak ile sopayı dereye attı. Daha sonra kafeye çay içmeye gittik. Furkan'ı tanımıyorum. Öldürmek için sebebim yok. Muhammet ölmüş babası için Furkan'ın küfür ettiğini, sadece döveceklerini söylediği için gittim. Telefoncuya telefonu götürdüm. Kimlik sordu, ben de Muhammet'i aradım, yarın getireceğimizi söylememi istedi. Telefoncu da güvenip, 400 lira karşılığında telefonu aldı. 200 lirasını Muhammet'e verdim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

"SOPA İLE BIÇAĞI DEREYE ATTI"

Furkan Kahraman ile bir yıl birlikte yaşadığını ifade eden tutuklu sanık Ezginur Demirci, "Aramızda çıkan tartışmalar ve sorunlar nedeniyle ayrıldım. Muhammet ile tanıştım ve evlendik. Furkan beni rahatsız etmeye başladı. Bir telefon görüşmesine eşim şahit olunca elimden telefonu alıp, görüştü. Ancak, Furkan eşime sürekli hakaret edip, küfür etti. 'İmam nikahlı bir kadını sen nasıl alıyorsun?' demiş. Furkan'a ders vermek amacıyla plan yaptık. Eşime, Furkan'ın kadınlara karşı zaafı olduğunu söyledim. Daha sonra sosyal medyada hesap açtık. Fatma'yı inandırıcı olsun diye görüştürdük. Furkan'a bilet alındı ama bileti kimin aldığını bilmiyorum. Kamyonette Furkan'ın eli kelepçelenip, ayakları bağlandı ve ağzına koli bandı yapıştırıldı. Muhammet sopa ile vurdu, darbetmedi. Ömer, Furkan için 'Bunu öldürelip, yakalım, şimdi gidip bizi polise şikayet eder' dedi. Ben ve eşim kamyonette otururken, Ömer elinde sopa ve bıçakla geldi. Bıçak ile sopayı, Ömer dereye attı. Furkan'ı ben darbetmedim, öldürmedim. 9 aydır cezaevindeyim tahliyemi istiyorum" diye konuştu.

"ÖLDÜRME OLAYIYLA İLGİM YOK"

Tutuksuz sanık Fatma Y. (21) ise, "Muhammet'in eşi, Furkan ile görüşmemi istedi. 'Ben konuşursam beni anlar, sen konuş Bursa'ya çağır' dedi. Muhammet, Ezginur ve ağabeyim Ömer'in söylemesi üzerine sahte hesap açtım. Furkan ile yazıştık. Telefon ile görüştüm ve Bursa'ya çağırdım. Benim öldürme olayı ile ilgim yok" dedi.

"CİGERİM YANIYOR HAKİM BEY"

Öldürülen Furkan Kahraman'ın annesi Ayşe Kahraman da "Hakim bey sanıklara en ağır cezayı verin. Benim ciğerim yanıyor. Olaydan sonra eşimi kaybettim" dedi.

Mahkeme heyeti, Furkan Kahraman'a ait, adli emanette bulunan cep telefonuna ait kayıtların çıkarılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muhammet Demirci Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (151)

Kara Fatma:

Milletin karısına kızına sarkıntılık edene acımam. Adam şerefini ve namusunu korumuş. Burası Türkiye. 3 şeye göz dikenin gözü oyulur. El uzatanın eli kırılır. Nedir bunlar 1)Vatan, 2)Bayrak, 3)Namus.

91
61
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Senden olayın içindeydin sanırım ki böyle konuşuyorsun

yanıt10
yanıt24
Boş konuşma:

Tabi ki acıma kardeş kadının nosunu nerden bulmuş. Ayrıca kız gibi başka hesap açmak ta nedir kaldı ki adamı dövüp bıraksalardi öldürmek ne

yanıt16
yanıt15
Malatya lı:

Aynen katılıyorum birisinin namusuna göz dikmek kefenini giymek demektir

yanıt15
yanıt3
C saim koser:

Kadın maktulün eski sevgilisiymis beraber yaşıyorlarmış zaten kadin adamı terk etmis başka biriyle imam nikahıyla yaşamaya başlamış ama anladığım kadariylada eski sevgilisiylede görüşmeye devam etmis daha sonra imam nikahlı eşine yakalanmış ve eski eşi tarafından rahatsiz edildiğini söylemiş ama bana göre kadın adamı terk edip yeni bir sevgili bulup onunla yaşamaya başlamış eski sevgilidende kurtulmak için plan yapmislar bunların imam nikahida yoktur bence.

yanıt8
yanıt2
Polat:

Kendi kaşınmış ve ölmüş bukadar basit msj atıp rahatsız ettiyse haketmistir

61
54
yanıtYanıtla
Fatih Arslan:

Saçmalama. Bu durum öldürmeyi mi gerektiriyor. Biraz düşün de öyle konuş. Bu fiilin cezasının ölüm olduğuna senin gibi kıt düşünceli kişiler karar verince işte sonuç da böyle oluyor.

yanıt3
yanıt3
Yok yaw:

Şimdi adam hapse gidecek, karı da mesajlara devam... Öldürmek aptalların işidir

yanıt5
yanıt2
The barbarıan:

Olur böyle şeyler

yanıt1
yanıt3
HAKAN:

ÜLKEDE AHLAKSIZLIK DİZ BOYU. ÜLKE BİTMİŞ

66
17
yanıtYanıtla
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title