Haberler

Konyaspor'un yeni stadyum sponsoru MEDAŞ oldu

Güncelleme:

İttifak Holding Konyaspor ile Meram Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ) arasında yapılan anlaşmayla, stadyumun yeni ismi MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu oldu.

İttifak Holding Konyaspor ile Meram Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ) arasında yapılan anlaşmayla, stadyumun yeni ismi MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu oldu.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, stadyumdaki basın toplantısı salonunda, MEDAŞ ile Konyaspor arasında 3 yıllık stadyum isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Törende konuşan Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Güven Öten, MEDAŞ ile iş birliklerinin çeşitlenerek devam etmesi arzusunda olduklarını belirtti.

MEDAŞ'ın önemli bir kurum olduğunun altını çizen Öten, şunları kaydetti:

"Son yıllarda ülkemize ve şehrimize her anlamda büyük katkılar sağlayan MEDAŞ ve ona bağlı diğer şirketler ile Konyaspor'umuz arasındaki bağ her geçen sezon daha da güçleniyor. 2014-2015 sezonunda başlayan iş birliğimiz bugün 'stadyum ismi' boyutuna taşınmış durumda. Daha önce MEDAŞ, MEPAŞ ve SEYDİŞEHİR ETİ ALÜMİNYUM A.Ş ile formamızın sırt, kol ve şort bölümünde reklam sponsorluğu anlaşması yapmıştık. 2016'da bu anlaşmaya batı tribünümüzün ismi de dahil oldu. Her geçen sezon MEDAŞ grubunun kulübümüze ve camiamıza olan destekleri büyüdü ve şimdi de 3 yıllığına stadyumumuzun ismi MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu oldu."

Öten, stadyum isim sponsorluğunun her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş da Konyaspor'a 6 senedir sponsorluk yaptıklarını anımsatarak, takımın, şehrin en büyük markalarından biri olduğunu vurguladı.

Bu markayı desteklemenin kendilerini son derece memnun ettiğini dile getiren Uçmazbaş, "Bu sene stadyumumuza MEDAŞ ismini veriyoruz. Herkesin malumu stadyumumuz Türkiye'nin en iyi stadyumu. Bu yönden de bizim için çok değerli. Sponsorluğumuzun Konyaspor'a uğurlu, şanslı ve hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor'un yolunu bundan sonra MEDAŞ aydınlatacak. İnşallah MEDAŞ Stadyumu'nda güzel galibiyetler alırız. En büyük temennimiz, virüs illetinden kurtulup maçlarımıza seyircimizin gelmesidir. Her iki tarafa da bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İttifak Holding Konyaspor Meram Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title