Haberler

Fenerbahçe Jailson'u, 4.5 milyon euro bedelle Dalian'a sattı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Jailson'un Çin ekibi Dalian FC'ye transfer olduğunu resmen açıkladı. Sarı-lacivertlilere Jailson için 4.5 milyon euro bonservis ödenecek.

Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncusu Jailson'un 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin Kulübü Dalian Professional FC'ye transfer olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcumuz Jailson Marques Siqueira'nın Çin Kulübü Dalian Professional FC'ye, 4.500.000 Avro brüt bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır."

GREMIO'YA YÜZDE 20 PAY

Fenerbahçe'nin Jailson'un eski kulübü Gremio'ya da yüzde 20 pay verileceği kaydedildi.

2018'de Gremio ile 4 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşma yapan Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin ardından bir oyuncusu için daha yüzde verecek.

Jailson, 2 sezonda Fenerbahçe'de 63 maça çıktı ve 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Fenerbahçe Jailson Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (8)

işi ehline verin:

Türk takımları sözleşme imzalamaktan aciz. fener ne kazandı şimdi!!!! eski takıma para yedirmeye devam !!!

8
3
yanıtYanıtla
baha:

boş yapma karın si yani 4 de aldık 4, 5 sattık 0 , 5 kardan pay alır :)

yanıt2
yanıt1
angaralı0606:

Cincon onuda yapamıyor ya. . Gelen gitmiyor. 12 milyonluk adam kaldı ellerinde.

yanıt0
yanıt1
SOL AYAK:

BİR İNSAN CİNE HEMDE VİRUS VARKEN NİYE GİDERKİ

6
4
yanıtYanıtla
SAĞ AYAK:

CİN BİZİM ÜLKEDEN DAHA TEMİZ VE TEDBİRLİ BİRADER :D

yanıt3
yanıt1
sağ ayak:

adam 4 e geldi süper futboluyla 4, 5 a gitti. Allahyar ne oldu o da gidecekti:)

yanıt3
yanıt1
007:

şakamı la bu? 4. 5 miyon € mu ? abi beni inandırın bu adamın bu kadar ettiğine. eğer bu parayı ediyorsa beni cümle alem . . . .

5
1
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Aman deyim kardeş alanlar Çinli! Nüfusları da 1. 5 milyar. Onlar bilir işini ses etme!

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title