Haberler

Bakan Soylu'dan gündem olan Anayasa Mahkemesi açıklamasıyla ilgili yeni çıkış: Çok hoşuma gitti

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı sert sözlerle eleştirdiği sözlerine atıfta bulunarak, "Geçen gün Anayasa Mahkemesi ile ilgili bir söz söyledim. Çok hoşuma gitti. Kimlerin Anayasa Mahkemesi'ni savunduğunu gördüm" dedi. Soylu'nun hoşuna gittiğini söylediği açıklamada, "Madem özgür bir ülkeyiz, ana caddelerde, sokaklarda özgürce yürüyüş hakkının ortadan kaldırılmasını onayladınız. Polis koruması almana gerek yok. Bisikletinle işe git gel bakalım. Anayasa Mahkemesi Başkanı'na söylüyorum kendi arabamla tek başına gitmeye ben varım sen var mısın?" sözlerine yer verilmişti.

"BİSİKLETİNLE İŞE GİT GEL BAKALIM"

Geçtiğimiz günlerde Anayasa Mahkemesi'nin "karayollarında toplantı ve gösteri düzenlenemez" kararını iptal etmesini konu edinen Süleyman Soylu, Arslan'a "Anayasa Mahkemesi karar veriyor. FETÖ'cüler girsin, PKK'lılar girsin ne olacak. Anayasa Mahkemesi Başkanı'na buradan söylüyorum. Madem özgür bir ülkeyiz, ana caddelerde, sokaklarda özgürce yürüyüş hakkının ortadan kaldırılmasını onayladınız. Polis koruması almana gerek yok. Bisikletinle işe git gel bakalım. Anayasa Mahkemesi Başkanı'na söylüyorum kendi arabamla tek başına gitmeye ben varım sen var mısın?" sözleriyle yüklenmişti.

"HEPSİNİ ALLAH BİR FOTOĞRAFTA GÖRMEYİ NASİP ETTİ"

Soylu, söz konusu ifadelerine yönelik bugünse şu açıklamayı yaptı: "Geçen gün Anayasa Mahkemesi ile ilgili bir söz söyledim. Çok hoşuma gitti. Kimlerin Anayasa Mahkemesi'ni savunduğunu gördüm. Bu devlete 'katil' diyenler ve Anayasa Mahkemesi tarafından 'siz katil deme hürriyetine sahipsiniz' diyenler, yıllardan beri bu ülkenin değerlerini yermek isteyenler hepsi bir cephe oldular, hepsini Allah bir fotoğrafta göstermek nasip etti"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anayasa Mahkemesi Süleyman Soylu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (11)

FİŞLENENLER:

Anladınız değil mi anayasa başkanını savunanlar fişlendi :) ulan nasıl ülke olduk

16
19
yanıtYanıtla
asabi:

evin önündeki yolu adamlar trafiğe kapatacak gösteri yürüyüş kanunda anayasa mahkemesi buna özgürlük diyecek trafiğe kapalı olan yolda bekleyen insanların özgürlüğü o bağırtıyı çekmek zorunda olanların özgürlüğü ne olacak yada hastaneye hastasını yetiştirme derdinde olan ne yapacak bunu savunmak için fişlemeyi tereyağdan kıl çeker gibi çekip savunduğunuz değer tamda bu. . . . . . . otoyolu trafiğe kapatıp gösteri yürüyüşü yapmak özgürlükmüş önüne gelen kapatsın yolu

yanıt7
yanıt7
YUSUF:

ULA ASABİ , DEVLET BÜYÜKLERİ GEÇERKEN DE YOLLAR KAPANIYOR . . . OZAMAN HASTA GEÇMİYOR MU ?

yanıt7
yanıt3
Büşra:

Hakkaten ya bu dış güçlerin harikulade fevkeladenin fevkindeki devletimizle ne alıp veremedikleri var. Zalım dış güçler.

16
9
yanıtYanıtla
Mert:

Ben yanlış anladım galiba. Soylu ilk baş ülkede güvenlik yok diyerek kendi zafiyetini kabul etti, şimdi de aksini düşünenleri fişledi. Resmen muz cumhuriyeti olduk.

10
7
yanıtYanıtla
REİS:

O ZAMAN SENDE SEVDİĞİN YUNAN CUMHURİYETİNE GİT

yanıt2
yanıt5
Seren canj:

REİS nikli sende hoca efendi diyordunuz onun yanına git doğru karar olur senin için

yanıt2
yanıt1
REİS E CEVAP:

BİLİYORUZ KİMİN YUNAN SEVDALISI OLDUĞUNU. . ŞU FESLİ YUNAN UŞAĞI VARDIYA HANİ KEŞKE YUNAN KAZANSAYDI DİYEN DAHA DÜNE KADAR ONUN AVUKATLIĞINI YAPANLAR HASTAHANEDE ELİNİ ÖPENLER BAKTIMDA YUNAN DÜŞMANI OLMUŞLAR. YUNAN KAZANSIN DİYENLERİ SAVUNUYODUNUZ NOLDU ŞİMDİ. . BENCE HEMEN KARAR VERMEYİN YARIN GENE YUNAN SEVDALISI OLURSUNUZ. .

yanıt3
yanıt1
realist:

MERT kafanı yorma Z kuşağı olarak ilk seçimde alayını yolcu ediyoruz zaten hergün yaşlı muhafazakarlar ölüyor bize pek bi görevde düşmeyecek bundan sonra ülke siyasetinde yaşlı muhafazakar tayfaların değil gençlerin görüşleri belirleyici olacak

yanıt0
yanıt0
hüseyin ölçek:

GÜZEL T. C mizde empati iğneyi kendine çuvaldızı başkasına noksanlığı var ülkemiz adına muhtarından al da tepeye kadar çıkıyor aslında bağlarımızla örf ve adetlerimizle geleneklerimizle çok güzel insanlarımız var bunları KAYBETMEYELİM ?

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title