Haberler

Azerbaycan ordusu Ermenistan'a ait İHA'yı düşürdü

Güncelleme:

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan'a ait insansız hava aracını düşürdüğü bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Azerbaycan topraklarında keşif uçuşu gerçekleştiren Ermenistan'a ait İHA'nın akşam saatlerinde vurulduğu belirtildi.

ŞEMKİR İLİ İDDİALARI VAR

Vurulan İHA'nın parçalarının arandığı kaydedildi. Açıklamada, İHA'nın nerede vurulduğu konusunda bilgi verilmezken sosyal paylaşım sitelerinde olayın Ermenistan'la sınırı olmayan Şemkir ilinde gerçekleştiği iddia edildi.

Kaynak: AA / Dünya

Azerbaycan Ermenistan Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Eskidi :

Uzaktan kumandalı oyuncakların devri bitti. Modası ve ömrü çok kısa oldu. Artık düşman topraklarda Dron uçurmak bile neredeyse imkansız. Her tez, kendi antitezini de üretir. Teknoloji, bu konuda karşı teknolojileri daha erken geliştirdi. Uzaktan kumandalı oyuncak uçurmak da/ düşürmek de başarı değil. Çocuk kavgası gibi. . Benim oyuncağımı kıranın, ben de oyuncaklarını kırarım. Peki. . Neyi hallettiniz. ? Tepenize düşman bombaları yağarken, sakın. ! ''Allaha çok şükür, bugün de ölmedik. '' demeyin. !

1
8
yanıtYanıtla
O kadar:

Allaha şükür demekle birşey olmuyor. Bu devirde dine değil ilime ve teknolojiye yatırım yapanlar kazanıyor!

yanıt1
yanıt2
BÜYÜK RESİM:

AZERİ GARDAŞLARIM VURUN VE BİRAZ DA SİZ SALDIRIN BOŞ VERİN BUNLARI.

8
0
yanıtYanıtla
Ülker:

Ordan öylesi konuşmak kolay arkadaşlar . Şehitlerimiz var . Böyle yorumlar yapinca mutlumu oluyorsunuz? Savaş bir seyleri Hall edecekmi ? Nice çocuk öksüz yetim kalacak . Kimse kapısını acipda neyle büyüyor demeyecek. İki üç gün TV de yayınlanacak siz ve sizin gibiler Allah rahmet eylesin deyip kececek.oysa konuşan her kes dilinin kuvvetini bileyinde gösterse kardeşiz sonuçta o zaman haklısın savaşalim derdim. Savasa ön sırada gidenler yoksulların evlatlaro nasılsa unutlucak öc alan olmayacak aglarsa da bir anası aglayacak .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title