Haberler

Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında? Cansu Canan Özgen eşi kim?

Güncelleme:

TV8 ekranlarında sunuculuk yapan Cansu Canan Özgen hayatı araştırılıyor. Maden Mühendisliği bölümünde eğitim alan Özgen, spikerliği ile adından söz ettiriyor. Peki, Cansu Canan Özgen evli mi?

Cansu Canan Özgen, İstanbul'da doğdu ve İngilizce Maden Mühendisliği eğitimi aldı. 2020 yılında ise basketbolcu Erden Eryüz ile nikah masasına oturdu. BJK TV'de sunuculuk kariyerine başladı ve ardından Habertürk TV'ye geçti. İşte, ayrıntılar...

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Erzurumlu baba tarafından Selanik göçmenidir. İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü mezunu olan Canan Özgen, tarih bölümünde yüksek lisans eğitimini südürüyor. Televizyon kariyeri için ise diksiyon dersleri aldı.

TV8'deki kampanyanın sunucusu kimdir? Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında? Cansu Canan Özgen eşi kim?

BJK TV'de başladığı sunuculuk kariyeri sonrası Habertürk TV'ye geçti, burada çalıştığı 2013-2018 yılları arasında haber kuşaklarında sunuculuk yapmış, ayrıca gizem-strateji ve tarihsel konuların ele alındığı "Öteki Gündem" programı ile ekranlara geldi. 2018'de Habertürk TV'den ayrılarak A Haber Kanalı'na geçerek bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sundu. Özgen 2019 yılının başından itibaren aynı yayın grubuna bağlı A Para kanalına geçerek Cuma geceleri yayınlanan "Gündem Dışı" programıyla ekranlara gelmeyi sürdürdü. 1 Ağustos 2019'da A Para kanalından ayrılan Özgen, TV8'e geçerek "8'de Bugün" programıyla sevenleri karşısına çıktı.

TV8'deki kampanyanın sunucusu kimdir? Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında? Cansu Canan Özgen eşi kim?

Sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazan Cansu Canan Özgen, ayrıca birçok kitap semineri ile fuarda konuşmacı olarak yer aldı. 9 Şubat 2020 tarihinde ise basketbolcu Erden Eryüz ile hayatını birleştirdi.

TV8'deki kampanyanın sunucusu kimdir? Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında? Cansu Canan Özgen eşi kim?

TV8'deki kampanyanın sunucusu kimdir? Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında? Cansu Canan Özgen eşi kim?Canan Özgen ve eşi Erden Eryüz

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cansu Canan Özgen Habertürk Maden Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title