Haberler

MasterChef Türkiye'nin 60. bölüm fragmanı yayınlandı! Walison Fonseca, yarışmaya geri döndü

Güncelleme:

Dün akşam eleme bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye'ye yedeklerden bir yarışmacı dahil oldu. İlk eleme turlarında sempatik tavırlarıyla kısa sürede tanınan Walison Fonseca, haftalar sonra ana kadroya katıldı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Berker, Selin ve Tanya'nın elemeye kaldığı yarışmaya 1 hafta önce dahil olan Selin veda etti. 60. bölüm fragmanının yayınlandığı MasterChef Türkiye'ye eski yarışmacılardan Waliso Fonseca geri döndü.

WALISON FONSECA KİMDİR?

Brezilyalı Walison Fonseca, Santos Sao Paulo doğumlu ve 35 yaşındadır. 18 yıl oyuncu ve model kariyerinde uluslararası alanda başarılı işler yapan Walison; Meksika, ABD (Miami, NYC, Los Angeles), İtalya (Milano), Kore ve diğerleri gibi 4'ten fazla ülkede yaşadı. Melisa Pınar ile evli olan ve Türkiye'de yaşayan Walison Fonseca'nın 11 yaşında Amaya adında bir çocuğu var.

MasterChef Türkiye'nin 60. bölüm fragmanı yayınlandı! Walison Fonseca, yarışmaya geri döndü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Walison Fonseca Türkiye Haberler

500

Yorumlar (23)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

YAKIŞIKLI ÇOCUK BAYA BAYA GİDERİ VAR YANİ. ZATEN BRİZİLYALI ERKEKLERİN BİR ÇOĞU YAKIŞIKLI OLUYOR MUHAKKAK TATİLE GİTMEK İSTERİM ORAYA AMA TATİLDE OLAN TATİLDE KALIR NELER NELER YAPTIĞIMI NE MACERELAR YAŞADIĞIMĞ DÖNDÜĞÜMDE SORMAYIN BANA.

8
14
yanıtYanıtla
antony:

merhaba tnaımak isterim

yanıt4
yanıt3
AKILLI:

burasıda Facebook a döndü saçma salak

yanıt2
yanıt1
Ukala:

Kız arkadaşında gelecek mi seninle

yanıt2
yanıt1
BABAKAPTAN:

O KADAR BOŞSUN O KADAR BOŞSUN Kİ TAM BİR BOMBOŞ SIĞIRIN TEKİSİN YANİ

yanıt2
yanıt0
serpil:

kardeşim. . . tekrar getirecektiniz. . . . . . . . . neden elediniz. . . . zırvaladı bu program . . ben izlemeyi bıraktım

14
2
yanıtYanıtla
adanalo:

izlemeyi bırakmayacağını ikimiz de biliyoruz

yanıt3
yanıt0
reklam:

bir zamanlar ''biri bizi gözetliyor - BBG'' vardı, kim kime ne yapmış millet başka şey konuşmazdı, bu aynısı

yanıt3
yanıt0
......:

Serpil

yanıt2
yanıt1
Zengin:

Bu adam Türkiye’de öyle bir hayat yaşıyor ki eşi mi sevgilisi mi nedir onunla beraber, aşçılık ile çok alakası yok bildiğin hayatını yaşıyor aşırı durumu iyi

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title