Haberler

Lille deplasmanda Marsilya'yla 1-1 berabere kaldı, Burak 5 kez ofsayta düşerek maça damga vurdu

Güncelleme:

Fransa Ligue 1'in 4.hafta maçında Lille deplasmanda Marsilya ile 1-1 berabere kaldı. Maça Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan milli futbolcumuz Burak Yılmaz damga vurdu.

Fransa Ligi 4. hafta mücadelesinde Lille ile Marsilya karşı karşıya geldi. Velodrome Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 47. dakikasında Luiz Araujo'nun golüyle Lille öne geçti. Marsilya kalan dakikalarda gol için bastırsa da amacına 85. dakikada ulaştı. Sanson'un asistinde Germain golü buldu ve maça eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Lille deplasmanda Marsilya'yla 1-1 berabere kaldı, Burak 5 kez ofsayta düşerek maça damga vurdu

5 KEZ OFSAYTA DÜŞSE DE KULÜPTEN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI

Türk futbolcularımızdan Burak Yılmaz 78 dakika sahada kalırken Zeki Çelik 90 dakika görev yaptı. Yusuf Yazıcı ise oyuna dahil olmadı.

Burak Yılmaz'ın 4, 7, 15, 33, 38. dakikalarda ofsayta yakalanması dikkat çekti. Lille kulübünün resmi twitter hesabı Burak Yılmaz'ın gösterdiği mücadeleye övgüler yağdıran bir tweet paylaştı.

Yapılan paylaşımda, Burak Yılmaz için "sahada her şeyini veriyor" ifadeleri kullanıldı.

Lille deplasmanda Marsilya'yla 1-1 berabere kaldı, Burak 5 kez ofsayta düşerek maça damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Marsilya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

ARİF ERDEM:

Daha durun Penaltı yaptırtmaya başlamamış , kendini yerden yere atacak daha.

19
4
yanıtYanıtla
Şaşırdıkmı:

Tabii ki hayır. Normalde 10-15 ofsayt ile kapatır maçı.

15
1
yanıtYanıtla
DSIZ:

HAYALLERİMİN TEK ERKEĞİ BURAAAAAKKKKK

4
6
yanıtYanıtla
Lo zio mamut:

Bende burak????

yanıt1
yanıt1
OFSAYT O:

DAVARIM DERKEN ANLAMISTIK ÖĞRENEMEYECEGINI

6
2
yanıtYanıtla
AAA:

Performans düşüklüğü var eskiden ortalam ofsaytı 10 du. . çok çalışması lazım))))

5
1
yanıtYanıtla
MFY:

Fransızlar namı değer Ofsayt Burak derler .

5
1
yanıtYanıtla
avrupa rekoru:

rekor zaten onda

4
1
yanıtYanıtla
TOMMAS:

MAÇI İZLEDİM DİREKTEN DÖNEN BİR DE ŞUTU VAR. AMA KARŞI KARŞIYA BİLE DEĞİLDİ . KALECİ POZİSYONUNDA DEĞİLDİ. YİNE DE GÜZEL MÜCADELE ETTİ

2
2
yanıtYanıtla
hgtuok:

adamın en iyi yaptıgı şey sürekli ofsaytta kalmak.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title