Haberler

Rum basınına göre AB'nin Türkiye'ye yaptırımlarını Merkel engelliyor

Güncelleme:

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de doğal kaynak aramasını hazmedemediği için AB'nin ülkemize yaptırım uygulamasını istiyor. Ancak Rum kesiminde çıkan haberlere göre bu yaptırımlara Merkel engel oluyor.

Rum basını, AB'den Türkiye'ye yaptırım uygulanmasını talep eden Kıbrıs Rum Yönetimi'nin Avrupa'dan Almanya'nın başını çektiği baskılarla karşılaştığını yazdı.

"YAPTIRIM YERİNE DİYALOG"

Rum hükümetine yakın çizgisiyle bilinen Fileleftheros gazetesi Türkiye'ye yaptırım isteyen Rum liderliğinin "yaptırım yerine diyalog" diyen AB'nin ağır baskısına maruz kaldığını iddia etti.

Gazete AB Dönem Başkanı Almanya'nın ve Avrupa Komisyonu'nun Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerin başlamasına odaklandığını belirtti.

MERKEL FRENLİYOR

Rum liderin Türkiye'ye yaptırımlarda ısrar ettiği ancak Almanya Başbakanı Angela Merkel'in bunu frenlediği ifade edildi.

Haberde AB'den Rum yönetimine "yaptırımlar bekleyebilir" önceliğimiz Türk-Yunan diyaloğunun başlamasıdır mesajı verildiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avrupa Birliği Angela Merkel Türkiye Dünya Haberler

500

Yorumlar (64)

HAYMANALI:

ARKADAŞIM BELÇİKADAN 4000 EURO PANDEMİ YARDIMI ALDI. TÜRKİYEYE GELDİ 28 TL OLARAK BOZDURDU 3 AYDIR BU PARAYI ÇATIR ÇATIR YİYİYOR. UYUMAYA UYUTMAYA DEVAM. . İŞ İŞTEN GEÇİNCE UYANACAKSINIZ AMA GEÇ KALINMIŞ OLACAK.

14
40
yanıtYanıtla
BİR DOST:

İYİ YA KARDEŞİM SENDE GİT BELÇİKAYA ORDA ÇALIŞ YAŞA HAYATINI BU ÜLKEDE NİYE KALIYORUSN . BAK ARKADAŞINA GELİP ÇATIR ÇATIR YİYOR . SENDE GİT KAZAN ÇATIR ÇATIR YE. HATTA GİT BELÇİKA VATANDAŞI OL EN İYİSİ SENİN İÇİN

yanıt12
yanıt7
aklını kullan:

sende bizdeki emekli maaşı ile afrikaya git orada krallar gibi yaşarsın.

yanıt9
yanıt6
Yalan:

Yok öyle bir sey. Biz de burada kendi caremize bakiyoruz.

yanıt1
yanıt0
Kahrolsun Vatan Hainleri:

1- Kapı orada arkadaşının yanına gidebilirsin 2-Belçika nüfusu 11 milyon, etkin askeri sayısı 24.500 Avrupanın göbeğinde terörle uğraşmaz,sınır komşularını kimse işgal etmiyor,bölgesi üzerinde kimsenin oyunları ve çıkarları yok. Sana daha çok şey sayarım ama anlayacağını sanmıyorum.Çünkü bu ülkedeki muhalefet zihniyetinden tiksiniyorum artık.Sümmun,bukmün,umyün fehüm la yerciun.

yanıt8
yanıt1
Nkt:

Sen mağarada mi yaşıyorsun ..senin gibiler devlet batsa ilk başta sizin gibiler kına yakar.uzuluyor gibi yapmacık yazından belli

yanıt3
yanıt4
AKLIN VARSA KULLANIRSIN:

SEN TÜRKİYE İLE AFRİKAYI BİR Mİ TUTUYORSUN. HANİ DÜNYA LİDERİYDİ HANİ

yanıt0
yanıt3
4000 euro 28 tl:

sende git arkadasinla zorlami tutuyolar

yanıt0
yanıt0
SERDAR:

Ulan haymanalı beyinsiz mal, yorumunda ne diyorsun? Ne anlatmaya çalışıyorsun ? Arkadaşın pandemi yardımı almışsa sana neki ! Sen gözünü arkadaşın parasınamı diktin utanmaz kıskanç !

yanıt0
yanıt0
AKILSIZ DOSTA GEREK YOK ZARARDIR.:

BELÇİKA ALSA ZATEN MİLLET GİDER SENİN DEMENE GEREK YOK

yanıt0
yanıt0
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title