Haberler

Acun'un "İnşallah yardımlarını Türkiye'den yaparsın" sözlerine Mesut Özil'den heyecanlandıran yanıt

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın kendi kanalında düzenlediği Eğitime Destek Kampanyası'na telefonla bağlanan Mesut Özil, Ilıcalı'nın "İnşallah yardımları Londra'dan değil, Türkiye'den yaparsın" sözlerine verdiği yanıtla futbolseverleri heyecanlandırdı.

İngiltere Premier Lig devlerinden Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in adı sık sık Fenerbahçe ile anılırken, yine konuşulacak bir gelişme yaşandı.

"İNŞALLAH YARDIMLARINI TÜRKİYE'DEN YAPARSIN"

Acun Ilıcalı'nın düzenlediği kampanyaya destek vermek amacıyla telefonla bağlanan Mesut Özil, ünlü televizyoncunun, "Sevgili Mesut Özil, inşallah bu yardımları Londra'dan değil, yarın Türkiye'den yaparsın" sözlerine "İnşallah Acun abi. Her şeyin hayırlısı" yanıtını verdi.

Aldığı yıllık ücret sebebiyle transferin sponsor olmadan gerçekleşmesi zor gözükse de yıldız oyuncunun, bir gün Türkiye'de forma giymek istediği biliniyor. Acun Ilıcalı ile Mesut Özil arasındaki sohbetin ardından, Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada yine yıldız ismin transferinin gerçekleşmesini istediklerini dile getirdiler.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Mesut Özil Türkiye Londra Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (7)

mert:

ulan ne heyecanlandım be. Alman vatandaşı olan mesut heryerde Türk diye övülüyor. Türk olsa Türk milli takımında oynardı. Bu kadar ne şımartıyonuz şu boş beleşi

21
19
yanıtYanıtla
KEMAL:

Kıskanç. . .

yanıt0
yanıt5
yorumcu:

adam alman milli takımını seçmekle hayatının hatasını yaptı bunu sözle söylemese de elli kere tavırla belli etti. son yaptığı olayla milli takımına bile gitmedi. Zonguldak Devrekli adam gibi adamdır kendisi. Bu arada ülkeye dönüp hem kendini yakmasın hem de Arsenal de Real''de oynayan Mesut''umuz o şekilde kalsın. Şampiyon Başakşehire mi gelecek burada ?

yanıt0
yanıt2
yasar hacıhasanoğlu:

bu ülkenin tek eksiği birlık beraberlik

20
2
yanıtYanıtla
detaycı:

Türk liginde oynanan oyun sisteminde bu tarz adamlar iş yapamaz. Mesut özil pas yapan takımlar için iyi bir oyuncu yetenği ligin üstinde ama Türkiye de sistem olmayışı ve alacağı ücret onu hedef yapar.

9
7
yanıtYanıtla
Şahin:

Keşke böyle yazmasaydın! Almanya''da doğup, büyüyen Türk asıllı binlerce Alman vatandaşı gencimiz var. Kalpleri ülkesi için atan her alanda Mesut kadar başarı çıtasını yükseltmiş kardeşlerinizi, dış yatırımlarımız diye görelim. Hep birlikte onlarla gurur duyalım. Frankfurt''tan vatanımız insanlarına selamlar. .

7
0
yanıtYanıtla
BRO:

Öğretmen çocuğa diyor ki; EBA canlı derslere katılmak zorunlu, katılmayanlar devamsız sayılacak ve notu karneye işleyecek. Peki saygıdeğer hoca hanım, çocuğun evinde internet ve bilgisayar yoksa ne olacak? Nasıl bir zihniyettir la bu. .

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title