Haberler

Mehmet Metiner kimdir? Mehmet Metiner nereli, kaç yaşında? Mehmet Metiner hangi partiden?

Güncelleme:

Ak Parti milletvekili, siyasetçi Mehmet Metiner, 2011 yılında Adıyaman'dan milletvekili olmuş sonrasında ise 2015 yılında İstanbul milletvekili seçilmiştir. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu Mehmet Metiner biyografisi merak ediliyor. Mehmet Metiner kim?

MEHMET METİNER KİMDİR?

Siyasetçi, 5 Mart 1960 yılında Bedir ve Nazı çiftinin oğlu olarak Adıyaman Kâhta'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. Girişim, Yeni Zemin ve Sözleşme dergilerinin yayın yönetmenliğini yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Fazilet Partisi Genel Başkan Danışmanı olarak görev yürüten Metiner, Bahçeşehir Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev aldı. Yayımlanmış 9 kitabı bulunuyor.

2000-2001 yıllarında HADEP genel başkan yardımcılığı görevinde bulunan Metin Metiner, 2011 yılında yapılan seçimlerde AK Parti Adıyaman milletvekili seçildi. 30 Aralık 2014 tarihinden itibaren Star gazetesinde yazılar kaleme almaya başladı. 2015 yılında yapılan seçimlerde AK Parti İstanbul milletvekili seçildi. İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ve Çevre Komisyonu Üyesi oldu.

Orta düzeyde İngilizce bilen Metiner, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Metiner Adıyaman AK Parti İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title