Haberler

    Son defilesini yapan Yıldırım Mayruk, gözyaşlarına hakim olamadı

    Güncelleme:

    Sayısız ünlü ile çalışan modanın duayen ismi Yıldırım Mayruk, dün gece düzenlediği son defileyle mesleğine veda etti. 15 milyon TL değerindeki tasarımların yer aldığı defilede Oyuncu Mert Fırat ve Tuğçe Sarıkaya sunuculuk yaptı. 60 yıl moda sektöründe çalışan Mayruk, sosyal mesafeli son defilesinin koreografisini Asil Çağıl tarafından yapıldı.

    200 MANKEN YER ALDI

    "Yıldırım Mayruk jübile" koleksiyonu arşivden 1000'den fazla elbise içinden 1960'dan günümüze Yıldırım Mayruk retrospektifinde kostümlerle oluşturulan 200 köstüm 200 manken tarafından tanıtıldı. 5 bölümden oluşan 60 dakikalık sunumda, tayyör ve mantodan, işleme ve drape gece kostümlerine, gelinliklere uzanan bir anlatım gerçekleştirilerek Türk moda tarihine yazılacak bir jübileye imza atıldı.

    15 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ KIYAFETLER 1500 SAATTE HAZIRLANDI

    15 Milyon TL değerindeki Yıldırım Mayruk Jübile Koleksiyonu'nda kullanılan kumaş, malzeme ve aksesuarlar dünyanın en seçkin markaları tarafından Yıldırım Mayruk için üretildi. 1500 saat el işçiliğiyle işlenen kostümlerin eşsizliğindeki tasarım gücü tüm zamanların en iyisi olma iddiasını fazlasıyla ortaya koydu.

    Gönül Akkor'dan Ayferi'ye, Selda Bağcan'dan Tanju Okan'a 1960 senesinden günümüze tüm hit şarkılar koleksiyon tanıtımında kullanıldı.

    TÜRKAN ŞORAY MANKENLİK YAPTI

    Türk modasının kralı olarak işaret edilen Yıldırım Mayruk jübile defilesinde sırasıyla Açelya Kartal, Ahu Yağtuğ, Alona Kral, Anastasia Görel, Arzum Onan, Aslıhan Karalar, Aylin Arasil, Azra Akın, Buket Saygı, Buse İskenderoğlu, Çağla Şikel, Canan Mutluer, Duygu Ulaş, Ebru Güzel, Ebru Ürün, Ece Gürsel, Ece Pirim, Emel Yıldırım, Eren Güneri, Erjena Avokadnas, Esra Sümer, Günay Musayeva, İpek Gümüşoğlu, İvana Sert, Meltem Hakarar, Meltem Keklik, Nur Kübra Yıldız, Ola Zaremba, Özlem Yıldız, Pınar Tezcan, Şebnem Sürücü, Seda Ertan, Sema Şimşek, Şenay Akay, Soner Sevim Çiftçi, Sibel Özünlü, Sevcihan Tunca, Suna Selen, Tuğba Özay, Tuğçe Sarıkaya, Yanita Schmidt, Yasemen Çavuşoğlu, Yelda Kara, Zeliha Çal ve Türkan Şoray podyuma çıktı.

    Yıldırım Mayruk'tan ağlatan veda

    GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

    Türkan Şoray podyuma çıktıktan sonra veda selamlamasına çıkan Yıldırım Mayruk, gözyaşlarına hakim olamayıp jübile selamlamasını ağlayarak yaptı.

    Podyumda Mayruk'u uğurlayan Türkiye'nin en ünlü güzellik kraliçeleri ve Türkan Şoray gözyaşlarına boğuldu. Gecenin sponsoru ünlü iş adamı Sait Emir, açılış konuşmasında "Arkadaşlarla kendi aramızda konuşurken bu geceye Apocalypse adını verdik. Apocalypse eski Mısır'da yeniden doğuş demek. Bu bir son değil başlangıç." dedi. Gecede onur konuğu olarak ağırlanan Bülent Ersoy, Yıldırım Mayruk imzalı özel tasarım kıyafetiyle ve görkemli şapkasıyla ilgi odağı oldu. Mankenleri gölgede bırakan şıklığıyla göz dolduran Ersoy, açıklamalarıyla defileye damga vurdu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Yıldırım Mayruk Tuğçe Sarıkaya Dağıstan Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500

    Yorumlar (16)

    cosmos:

    bu adamın yatacak yeri yok

    6
    12
    yanıtYanıtla
    yobazsavar:

    sen mi karar veriyorsun hamsi

    yanıt3
    yanıt3
    COMOS:

    zorunamı gitti istavrit

    yanıt0
    yanıt1
    ADALET:

    Nerden biliyorsun cosmos adamın amelini . Yatacak yeri yokmuş gayb dan haberin mi var cahil.

    yanıt2
    yanıt0
    NEŞE:

    SMALI BEBEK aileleri bebeklerine umut olmak adına 100 tl için gecelerini gündüze katsınlar. . . bunlar da 15 milyonluk kıyfet sergilesinler hayat neden bu kaar acımasız

    13
    3
    yanıtYanıtla
    KIYAMAM:

    Ne tuzu kuru adamlar var memlekette. Hayat bunlara güzel. Adamın tek derdi artık defile yapamayacak olmak ve aslında göz yaşlarının asıl sebebi yaşlandığı ve ölüme her geçen gün biraz daha yaklaştığı gerçeği

    8
    6
    yanıtYanıtla
    ALLAH KORUSUN:

    Bu defile alanına girmemesi için corona ile anlaşılmış sanırım :D

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Manken:

    Menfaat insana herşeyi yaptırıyor,timsah göz yaşı döktürüyor!Bu mankenler Yıldoyu bi severler bi severler ki sormayın!Bırakın bu numaraları alayınız yapmacıksınız kızlar!

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Uho:

    O kadar güzellik bırakılır mı, insan bunalıma girer.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Rüknettin dede:

    Benim sakaryalımda manken gibidir.Bir içim su.Hani nerdeymiş bakim benim sakaryalım.Gel dedene.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title