Haberler

Acun Ilıcalı, Exxen adında yeni bir dijital platform kurdu

Güncelleme:

Netflix'e rakip olmak için yeni bir platform kuran Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni projesinin adının "Exxen" olacağını duyurdu.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, dijital TV platform altyapısı kurdu. Başarılarıyla tanınan Ilıcalı, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni platformun adının "Exxen" olacağını duyurdu.

ÜNLÜ İSİMLERLE ÇALIŞACAK

Acun Ilıcalı, konsept olarak Netflix ve BluTV'ye rakip olarak yeni bir platform kurdu. Yeni platformunda yarışmalara ağırlık verecek olan Ilıcalı, Cem Yılmaz, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç gibi isimlerle çalışacak. Bugün Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, "Yeni dijital platformumuz Exxen'de yakında beraberiz" dedi.

Öte yandan Ilıcalı'nın yeni platformunda yarışmaların yanı sıra orijinal dizi ve filmler de olacak.

Acun Ilıcalı'nın Exxen adında yeni bir dijital platform kurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (46)

Asik Emrah:

Acun kisa donla ülke ülke gezip röpertaj yaptigin sefil günlerini unutma yaninda Cem Yilmaz Aleyna Tilki olacakmis birde olarin reklamini yapiyorsun Garibanlari issizleri calistir bir sürü üniversite mezunlari issiz daha önce bir aciklamanda benim yaptigim praograma katilanlar hep ünlü oldu para kazandi diye bir aciklaman var dogru .Unuttugun birsey var sende onlarin sayesinde zengin olmadinmi buna bizde nankörlük Derler basa kalma derler.zoruna gitmesin ayip olacak Seyma subasinada ayni sözleri söyleyebilirmisnin oda senin mesurlarindan para kazananlardan sen alemi kör ve aptalmi sanirsin

5
34
yanıtYanıtla
No1 NoseMe:

Bakış açın o kadar dsr ki bakıyo musun bakmıyo musun belli değil.

yanıt4
yanıt0
Cem sahin:

Ne soyledigi belli diil zaten kalemsör arkadasin ,belliki yarasi var.

yanıt5
yanıt0
Turist:

Acun platformun BATSIN

10
13
yanıtYanıtla
LFC:

günümüzde hiçbir platform Netflix e rakip olamaz. . . Olabilseydi HBO olurdu. . .

16
4
yanıtYanıtla
Nejdet Alırsatar:

Umarım Survivor Mastercehff gibi izlediğimiz yarışmaları bu platformda yayınlamazlar. Çünki büyük bir ihtimalle ücretli olacak. Buda tv 8 izlenmez hale gelir.

11
4
yanıtYanıtla
RAMBAY:

ARTIK REKLAMDAN FİLM İZLENMEZ. . .

14
1
yanıtYanıtla
sinek:

tabi buldun cahil milleti parasi ye sen zengin olmicanda benmi olucam . ALLAH bu millete akil fikir versin derdi ahiret olmayanin hayati berbat olur

11
3
yanıtYanıtla
SANE NEKİ:

sende çalış senin de olsun moloz kıskandın demi

yanıt0
yanıt3
KARA:

ULAN ACIN DÜNYAYI YEDİN DOYURAMADIN ŞU ŞEYMAYI

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title