Haberler

Edirneli sporculardan gün batımında Meriç Nehri'nde kano turu

Güncelleme:

EDİRNE Doğa Sporları Kulübü kano branşı sporcuları, gün batımı manzarasıyla Meriç Nehri'nde kano turu yaptı.

EDİRNE Doğa Sporları Kulübü kano branşı sporcuları, gün batımı manzarasıyla Meriç Nehri'nde kano turu yaptı. Amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarının manzarayı ölümsüzleştirmek için yerini aldığı etkinlikte, kanocular yaklaşık 1 saat boyunca gün batımında nehirde kürek çekti.

Edirne Doğa Sporları Kulübü, özellikle eylül ayında gün batımıyla eşsiz manzaralara ev sahipliği yapan Meriç Nehri'nde kano turu etkinliği düzenledi. Hem şehrin tanıtımına katkı sağlamak hem de kano sporuna dikkat çekmek isteyen kulüp adına 10 gönüllü nehirde kürek çekti. Meriç Nehri'ne akşamüstü kanolarını indiren kano sporcularını gün batımında fotoğraflamak isteyen amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçıları da Dr. Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü üzerinde hazır bulundu. Etkinlik hakkında konuşan Kulüp Başkanı Fatih Altun, amaçlarının hem şehrin turizmine katkı sağlamak hem de kano sporunu tanıtmak olduğunu söyledi.

Etkinliğin ilkini 2 yıl önce yaptıklarını hatırlatan Altun, "Bu sene de tekrarına karar verdik. Sultanların, Osmanlı padişahlarının gün batımını izlediği yer olan buralarda biz de kanocularımızla bu keyfi yaşatmak istedik. Ancak bunu yaparken hem kanocuların bu güzelliği görmesinin yanı sıra, bu anı ölümsüzleştirmek, şehrimizin kültürüne, tanıtımına, turizmine katkı olsun diye de ilimizdeki amatör ve profesyonel fotoğrafçıları da çağırdık. Onlar da hemen yanda bu anı fotoğraflıyorlar. Dolayısıyla biz hem sporun gelişmesine katkı sağlayacak bir etkinlik hem de şehrin turizminin gelişmesine katkı sağlayacak bir etkinlik düzenliyoruz" dedi.

'TEKRARINI DÜŞÜNÜYORUZ'

Etkinliğin pandemi kurallarına da uygun gerçekleştirildiğini söyleyen Altun, "Etkinliğimizde pandemi kurallarına uyulması için ikişer kişilik kanolara binerken ya aynı aileden olan kişiler ya da hafta içi aynı sosyal ortamda bulunmuş kişilerin bir arada bulunmasına da özen gösterdik. Bu yıl bunu pandemi nedeniyle 1 defa yapmayı düşünüyoruz ama önümüzdeki yıllarda bunu biraz daha turizme açacak şekilde tekrarlamayı düşünüyoruz" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meriç Nehri Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title