Haberler

Son Dakika: Yaşlı adamı darbettiği gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin tahliye talebi reddedildi

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul Tuzla'da yaşlı adamı darbettiği gerekçesiyle 'silahlı kasten yaralama' suçundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin tahliye talebi reddedildi.

67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin avukatlarının tutukluluğa yaptıkları itiraz reddedildi.

TUTUKLULUĞUNA İTİRAZ EDİLDİ

Tuzla'da komşusunu dövdüğü gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai'ye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Sezai'nin avukatları tarafından mahkemeye sunulan görüntülerde Hüseyin Meriç'in elinde baltayla Sezai'nin evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. Sezai'nin avukatları ise bu görüntüleri mahkemeye sunarak şarkıcının tutukluluğuna itiraz etti. Ancak avukatların itirazı kabul edilmedi ve Sezai'nin tutukluğunun devam etmesine karar verildi.

Son Dakika: Yaşlı adamı darbettiği gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin tahliye talebi reddedildi

NE OLMUŞTU?

Tuzla'da bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Paracıkoğlu ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç arasında 15 Eylül'de tartışma çıkmıştı. Yaşanan tartışma sırasında darp edildiğini belirten Meriç, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai Paracıkoğlu'nu Kadıköy'deki evinde gözaltına almıştı.

Son Dakika: Yaşlı adamı darbettiği gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin tahliye talebi reddedildi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkındaki soruşturmayı, dosyaya giren görüntüler ve alınan beyanlar doğrultusunda genişletmiş, şüphelinin "silahla kasten yaralama", "hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "tehdit" suçlarından mevcutlu şekilde adliyeye getirilerek ifadesinin alınması talimatını vermişti. Avukatı ve polis eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Paracıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe "Silahla kasten yaralama" suçundun tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halil Sezai Meriç Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

mardinli:

biz olayı sadece yaşlı adam üzerinden ele alıyoruz. kimse durup dururken bu raddeye gelmez. halil sezai''yiyi Allah bilir nasıl bir bunalıma sokmuştu ki adam şiddete başvurdu. bir de elinde balta olduğu görüntüleri var. o moruk içeri tıkılmalıydı.

4
4
yanıtYanıtla
BÜYÜK RESİM:

HALİL SEZAİ BÜYÜK BİR HATA YAPMIŞTIR ANCAK KAVGADAN HEMEN ÖNCE Kİ O BALTALI GÖRÜNTÜLER GİZLENEREK HEDEF TAHTASI HALİNE GETİRİLMİŞTİR. MAGAZİNDEN BİRİSİ OLMASINA RAĞMEN MAGAZİN ÇILGINLARININ HEDEFİ OLMUŞTUR. BİRİSİ SİZİN EVİNİZİN ÖNÜNDE BALTA İLE GEZSE SİZ NE YAPARDINIZ ?

2
2
yanıtYanıtla
Adil adam:

Ne yapardım biliyor musun ? Gidip kendi adaletimi kendim vermezdim ! Gider polise şikayet ederdim. Elimdeki baltalı görüntüleri de verirdim. Hele bir de sanatçıysam kesinlikle o adam ceza alırdı. Ama yine de kendi adaletimi kendim sağlamazdım. Şimdi boş yere duyar kasma da önüne bak devam et.

yanıt1
yanıt1
HİYERARŞİ KANUNLARI:

Ateşin sönmesini, suların durulmasını bekliyorlar. Şimdi sosyal medyadan eleştiri falan gelir diye serbest bırakamıyorlar. Twitter kullanıcıları pusuda bekliyor. Çıkardığınızda hemen infial olacağı için çekiniyorlar. Statü çok önemli. Ünlüler 3 e ayrılıyor. Statüsü, popüleritesi en yüksek olanlar Arda Turan, Ozan Güven vs bunlar ceza almadı. Ünlü olan ünsüzler var. Bir de kaybolmuş ünlüler. Sezai kaybolmuş ünlülerden. Bu yüzden çok rahat ceza aldı. Ozan güven, arda turan hiç ceza almadı nedense haksız mıyım ?

4
0
yanıtYanıtla
QQ:

AH BE HALİT YANDAŞ OLAYDIN MAYFALARI DIŞARI ÇIKARANLAR SENİDE ÇIKARIRLARDI HATTA İÇERİ BİLE GİRMEZDİN

1
2
yanıtYanıtla
emir:

Cökertmeden geliyorda Halililim amaaan basi belada bensana demedimmii Halilim yandas oldaa kurtulbellaadan yoksaaa birdahaaa cikamaassin helaaadan

1
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

bazen yaslilarda hakediyo zopayı loo, mssela adam guya yasli ama, gozu fildir fildir loo

2
0
yanıtYanıtla
Sert adam:

Eğer tahliye olsaydı, bugün gidip dışarda 2,3 kişinin topuğuna sıkıp elimi kolumu sallayacaktım.

0
1
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Sırf yazmış olmak için yazma la şuraya, bir anlamı, sebebi, mantığı olsun yazdığının.

yanıt0
yanıt0
bilgin:

ken din den. yaşca . çok büyük fark . olan yaşlıyı dövmek. kolay. teşke kendi emsali birisiyle. dövüş seydi. durum daha farklı olurdu. güçten. yoksunu. çocuk ta döver. seviyesini başaşa ğı. etti.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title