Haberler

İşte Hatay'da ormanları yakan hainler! Belen'de yangını izledi, Erzin'de suçüstü yakalandı

Güncelleme:

Hatay'da 3 ilçede çıkan orman yangınlarının faillerinden gözaltına alınan 2 kişinin görüntüleri ortaya çıktı. Belen'de yangın sırasında çekilen bir videoda kadraja giren zanlı, Erzin'de ormanları yakarken suçüstü yakalandı.

Hatay'da önceki gün 3 ilçede başlayan ve bugün gece geç saatlerde kontrol altına alınabilen orman yangınlarının ardında terör örgütü yandaşlarının olduğu ortaya çıktı.

PLAKASIZ MOTOSİKLETLE ORMANDA GÖRÜLDÜ

Hatay Cumhuriyet Mahallesi'nde PKK'lı terörist, plakasız motosikletle ormanlık alana gelip iç taraflara giderken vatandaş tarafından ihbar edildikten sonra gözaltına alındı.

Hatay'da orman yakan iki hain Belen ve Erzin'de böyle yakalandı

YAKTIĞI YANGINI İZLEDİ

Belen'deki yangının faili ise yaktığı yangını izlerken görüntülendi. Belen'de çekilen bir videoda yanan ormanı izlerken kadraja giren zanlı, Erzin'de ormanları yakarken suçüstü yakalandı.

Hatay'da orman yakan iki hain Belen ve Erzin'de böyle yakalandı

PKK, HATAY'DAKİ YANGINI PROPAGANDA ÇALIŞMASINA DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜ

Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde meydana gelen ve akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangınla ilgili, terör örgütünün medya organlarından ve örgüte yakın sosyal medya hesaplarından propaganda çalışması başlatıldı. AFAD ekiplerince 542 kişinin tahliye edildiği bölgeden ve yanan ağaçlardan fotoğrafların yer aldığı paylaşımlarda, alevlerin YPG/PKK terör örgütüne yakın "Ateşin çocukları inisiyatifi" tarafından çıkarıldığı ileri sürüldü.

ALAYCI PAYLAŞIMLAR TEPKİ ÇEKTİ

Ormanlık alanın yanı sıra yaban hayatının da zarar gördüğü, çok sayıda ekibin 2 gün boyunca söndürme çalışması yaptığı yangınla ilgili "alaycı paylaşımlar", vatandaşlardan büyük tepki aldı.

BAKAN PAKDEMİRLİ, KASIT ŞÜPHELERİNE DEĞİNMİŞTİ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangın bölgesindeki incelemesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının kasıtlı çıkarıldığına yönelik şüphelerin olduğunu belirterek, "Kamuoyunda özellikle son iki günde sosyal medyada olsun diğer kaynaklarda olsun bu yangının özelinde de çok ciddi kasıt şüpheleri ortaya çıktı. Bunla ilgili de tabii ki Valiliğimiz çok yönlü soruşturmayı yürütüyor. 4 şüpheli gözaltına alındı, bunun 2'si savcı tarafından serbest bırakıldı ve 2 yeni daha şüphelimiz var." ifadesini kullanmıştı.

YANGINLAR KONTROL ALTINDA

Pakdemirli, emniyet İHA'larının süreci kontrol etmelerinde büyük fayda sağladığının altını çizerek, "Tabii beklediğiniz haber, buradaki yangın şu saat itibarıyla tam olarak kontrol altında." dedi.

Hatay'da orman yakan iki hain Belen ve Erzin'de böyle yakalandı

Hatay'da orman yakan iki hain Belen ve Erzin'de böyle yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Erzin Belen Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (170)

Behcet:

Orman yakanı içeri alıp beslemeyin yaktığı ateşe atın yanmak neymiş görsün birsuru canlıyı yaktilar

325
32
yanıtYanıtla
Tarık TURAN:

Behçet bey sonuna kadar katılıyorum size, bu hainleri beslemekten ise ateşte yanmasını tercih ederim.

yanıt1
yanıt0
serpil kuşcu:

Hemen ölmesin ama 2 günde yavaş yavaş gebersin

yanıt1
yanıt0
Sanane:

Eee her hakanı yakarsan devlet nasıl yeni projeleri hayata geçirir oraların yanmasıyla gör bak yeni binalar yeni fabrikalar yükselecek yanan yerlerden. devlet kesersem tepki çekerim halktan diyor e yakmakta en mantıklı yol

yanıt0
yanıt5
Murat:

Duygularıma tercüman olmuşsun teşekkürler....

yanıt0
yanıt0
YILMAZ:

Aynen katılıyorum

yanıt0
yanıt0
efsane:

yaktığı yer neresiyse oraya bağlayıp ateşe vereceksin kül olmadan başından ayrılmayacaksın.

266
23
yanıtYanıtla
Adil:

İşid kafalı1

yanıt23
yanıt105
Maho:

Anten ADİL senin kafaya ne demeli???? ne yapacaklardı ya, Neyse içeride gereği yapılır

yanıt19
yanıt2
UA 34:

EFSANE RUMUZLUYA KATILMAMAK ELDE DEĞİL. DİRİ DİRİ YAKIN BU PKK LI CANİLERİ

yanıt32
yanıt1
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title