Haberler

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısına Türkiye'den sert tepki: Bu saldırılar ve katliamlar cezasız kalmayacak

Güncelleme:

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir şehirlerine düzenlediği füze saldırılarına siyasilerden de arka arkaya tepkiler geldi.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'ın Gence kentine saldırılarına ilişkin şunları kaydetti:

"Can Azerbaycan'ın yanındayız. Ermenistan'ın katilce saldırılarını lanetliyoruz. Ermenistan bir haydut devlet olarak sivilleri öldürüyor. Acımasız katliamlar gerçekleştiriyor. Katiller ve destekçileri hukuku çiğniyor. Gence'ye yapılan saldırılar insanlık suçudur. Ermenistan ve destekçileri savaşın bile hukukunda olmayan katliam şebekesi gibi davranıyor. Bu saldırılar ve katliamlar cezasız kalmayacak. Ermenistan insanlığa karşı suç işlemekten suçludur. İnsanlık ve hukuk adına Ermenistan mahkum edilmelidir."

"ERMENİSTAN TERÖR DEVLETİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ermenistan'ın düzenlediği saldırıya ilişkin, "Ermenistan, terör devleti olduğunu bir kez daha göstermiş, sivillere saldırarak yine insanlık suçu işlemiştir. Bu alçaklığı lanetliyorum. Daima Azerbaycanlı kardeşlerimizle birlikteyiz. Can Azerbaycan asla yalnız kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Azerbaycan Ermenistan AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (8)

fatih:

nerde aciz kalıyoruz acaba elimiz kolumuz niye bağlı

1
0
yanıtYanıtla
Türk:

Kahpeler göz göre göre vuruyor biz dahada bakıyoruz!!!! Artık yeter....birdaha yerleşim yerleri vurulursa diyeceksin... olursa gereğini yapacaksın... yada susacakcın !!!!!

0
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Elimizde nekadar SIHA IHA varsa devreye sokup artik bu ise son verilmeli ermenistan haritadan silinmeli yeter artik.

0
0
yanıtYanıtla
fer:

sanki israil de yapiyor durmadan katliam ceza veren mi var ne kadar alt yapi gucu var ise vurmak gerek bu ermenilerin top yekun savac ilan etmek gerek

0
0
yanıtYanıtla
dfg:

kalleşlerin elinde orduları kalmayınca ne hainlik yapacaklarını şaşırdılar. bebek katili terörist ermenistan. Türkiye bu savaşın içine bire bir girmeli bence. bu iş azerbaycan savaşı olmaktan çıktı. ne farkı var ordaki toplumun bizim toplumdan. O bebeğin ölümü bizim vatandaşımızla eş değer sayılmalı. Şerefsiz yaratıklar. Kalleşler.

0
0
yanıtYanıtla
Alamanya:

Turkiyede ki ermeniler de defolsun

0
0
yanıtYanıtla
Ya:

Ermenistanı okadarküçümsedilerkş hala indirimediler. Rakibinizi küçümsemeyin

0
0
yanıtYanıtla
İspirlidadas:

Sivilleri hedef alacak kadar şeref, , , , siz, , , sin. adisin, kundaktaki bebeleri öldürecek kadar karekterizsizsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title