Haberler

Arnavutköy'de ayakta yolcu taşıyan minibüs sürücüsü, kaymakama yakalandı

Güncelleme:

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı'nca 81 ilde başlatılan denetimler, Arnavutköy'de de gerçekleştirildi. Kafe, restoran, pazar yeri ve toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlere Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, ilçe sağlık müdürlüğüne bağlı ekipleri ve belediye zabıta ekipleri de katıldı.

Arnavutköy'de ayakta yolcu taşıyan minibüs sürücüsü, kaymakama yakalandı

KURALLARA UYMAYANLARA CEZA KESİLDİ

Pazar Yeri ve kafe denetimlerine bizzat katılan Kaymakam Odabaş, vatandaşları kurallara uyma noktasında uyarırken, kurallara uymayan bazı işletmelere cezai işlem uygulandı.

Arnavutköy'de ayakta yolcu taşıyan minibüs sürücüsü, kaymakama yakalandı

MİNÜBİSTEN AYAKTA 16 YOLCU ÇIKTI

Denetimler sırasında yoldan geçen bir minibüsü fark eden Kaymakam Ahmet Odabaş, ayakta yolcu taşıyan dolmuşu durdurdu ve ayakta seyahat eden yolcuların inmesini istedi. Ayakta tam 16 yolcunun indirildiği dolmuşun sürücüsü Kaymakam Odabaş'ın talimatıyla ceza kesildi. Yolcuları ve dolmuş şoförünü uyaran Odabaş, koronavirüs önlemlerine toplu taşıma araçlarında daha fazla dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Odabaş Koronavirüs Arnavutköy Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

abuzer yoldangeçen:

kaymakam bey i istanbul metrolarına davet ediyoruz.

19
2
yanıtYanıtla
ADALET:

KAYMAKAM BEY HERKESİN SİZİN GİBİ MAKAM ARACI YOK İNSANLAR BİR YERLERE GİTMEK YETİŞMEK ZORUNDA

14
5
yanıtYanıtla
Sahipsiz ilçe Avcılar:

Avcılar kaymakamı ne zaman denetleme yapacak......

14
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Tramvay lar metrobüs leri İETT OTOBÜS lerinide denetleyin bunlara da ceza kesin

yanıt1
yanıt0
BamBam:

bi dene dolmuş durdurup kameralar eşliğinde show her zamanki gibi tipik show denetim şaşırmadık güldük :D :D ulen hiç bir avrupa ülkesinde göremezsin böyle show hareketler bir tek biz de var :D :D

9
5
yanıtYanıtla
zor:

Dolmuşlar icad olundan beri ayakta yolcu alıyor. Şov yapmayın

10
4
yanıtYanıtla
tahtakurusu:

o zaman otobüslerde ayakta yolcu almasın. . Çok koltuklu araçlar icat edilsin. bazı ilçeler dolmuş tekelinden kurtarılsın. ohoo o , yaz yaz bitmez vatandaşın çilesi. .

10
3
yanıtYanıtla
orhan:

gücünüz minübüslere yetiyor allah icin bi metrobüs cevirirmisin

10
3
yanıtYanıtla
ceycey:

dolmuş ücretlerine zam yapın o zaman hem dolmuşçu az yolcuyla para kazanır hem de insanlar pahalı diye dolmuşa binmez yürür bisiklete biner ya da gereksiz yere dolmuşa binmez

2
10
yanıtYanıtla
tabi tabi:

oldu olmuşken maaşın yarısını ulaşıma verelim. aman dolmuşculara çok para kazansın. vasıfsız insanlara milyonlara plaka satalım şöför yapalım herkezden çok kazandırlalım . ALTERNETİF ULAŞIM YÖNTEMLERİNİ YASAKLA. 2. 000. 000 DEĞERİNDEKİ PLAKAYA SAHİP DOLMUŞCU AYLIK 100. 000 TL NİN ALTINDA PARA KAZANMASIN. BİR DE İSEDİĞİ SAATTE ÇALIŞIP, İSTEDİĞİ KADAR YOLCU DOLDURSUN. NE GÜZEL MEMLEKET BE !!!!!!!!!

yanıt4
yanıt1
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title