Haberler

Adolf Hitler'in barı 250 bin dolara alıcı bekliyor

Güncelleme:

ABD'nin Maryland eyaletinde 70 yıldır bir ambarda tutulan Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi lideri Adolf Hitler'in kişisel yatındaki içecek barı ve 5 tabureden oluşan setin açık artırmada 250 bin dolara alıcı bulması bekleniyor. Tabureler ve bir küre şeklinde tasarlanan barın, Hitler'in 'Grille' ismindeki yatından alındığı ifade edildi. Hitler'in alkol kullanmamasına rağmen İtalyan politikacı Benito Mussolini ve Nazi Almanyası'nın önde gelen isimlerinden Hermann Goering, Joseph Goebbels, Rudolph Hess gibi isimleri de içeren konukları eğlendirmek için barı kullandığı belirtildi.

70 YILDIR DOKUNULMADI

Bar ve taburelerin, ABD'nin Maryland eyaletindeki kırsal bir evdeki çiftlik ambarında 70 yıldır dokunulmadan kaldığı ifade edildi. Bar ve taburelerin, 'Tarihi Militaria ve İmzalar' satışının bir parçası olarak Maryland'de bir müzayede evi olan 'Alexander Historical Auctions' tarafından 29 Ekim'de satışa sunulacağı belirtildi. Ayrıca bar ve taburelerin, tahmini fiyatının 150 bin ila 250 bin dolar arasında olduğu ve tekliflerin 75 bin dolardan başlayacağı ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Adolf Hitler Maryland Dünya Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (2)

Makine:

Bir müzayede evi olan ''Alexander Historical Auctions'' tarafından satışa sunulacağı belirtiliyor , ancak isin ilginc yanı bakalım kim ilgi duyacak, bu esyalarin sahibi kim , ve elde edilen gelir kime gidecek?

1
0
yanıtYanıtla
mert:

göreceksiniz yahudilerden alıcı cikar ve alirlar ve satarlar araya para girince herseyi unutur bu yahudiler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title