Haberler

Fatih Terim'den kırmızı kart yorumu: Bundan sonra daha çok 11'e 10 çalışmalıyız

Güncelleme:

BB Erzurumspor maçı sonrası konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmaları sürekli eksik tamamlamalarıyla ilgili, "Biz biraz daha fazla eksik antrenman yapmalıyız demek ki, 11'e 10 çalışıyoruz ama daha sık yapmalıyız herhalde" diyerek tepki gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kazandıkları BB Erzurumspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Takımının genel performansından memnun olduğunu belirten Fatih Terim, Radamel Falcao'nun kırmızı kart pozisyonuyla ilgili olarak hakem Arda Kardeşler'i eleştirdi.

Karşılaşmayı değerlendiren Terim, "Umarım iyilerin başlangıcı olur burası. Erzurumspor genel olarak bir şeylerin başlangıcı oluyor. Ben de öyle inanıyorum. İnşallah öyle olacaktır. Zaman zaman iyi olmasak da oyunun genelinden memnunum. Genel olarak kontrolümüzde geçti, daha önce koparabilirdik maçı ama olmadı" dedi.

"DAHA SIK YAPMALIYIZ"

Falcao'nun kırmızı kart pozisyonuyla ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, "Etebo'nun sarı kartları sarı kart olabilir ama Etebo'nun ikinci sarı kartından 2-3 saniye önce Alanyalı 9 numaralı oyuncunun Luyindama'ya arkadan darbesi var, Luyindama kendini atmadığı için ona bakılmadı, biz de bir şey demedik. Ama bugün arkadaşlarımızın bize ifade ettiğine göre sarı kartlık bir şey yok pek Falcao'da. Biz biraz daha fazla eksik antrenman yapmalıyız demek ki, 11'e 10 çalışıyoruz ama daha sık yapmalıyız herhalde" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

dadaş:

hocam haklısında. delikanlılık edip birde attığımız golün öncesinde faul vardı deseydin daha güzel olurdu. . .

3
0
yanıtYanıtla
PEEYYYY:

imPARAtor konuştu. üfürükten teyyare selam söyleyin o yare. Gene gariban edebiyatı yapıyor.

2
0
yanıtYanıtla
D:

her hafta algı her hafta algı isyan ağlama lehine olunca bir şey yok aleyhine olunca halil sezaiiii gibi isyan eder sağa sola saldırırsın ey gidi ne güzel istanbul beeee aldığın bunca vebalin hesabını nasıl verecen kelaynak terim

1
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

O KADAR ADALETLİYSEN EMRENİN GOLÜNDEN ÖNCE BABELİN YAPTIĞI FAULÜ DE ELEŞTİRSEYDİN GEÇEN SENE O KADAR HAKEM DESTEĞİNE RAĞMEN ŞAMPİYON OLAMADIĞINIZDAN DA BAHSETSEYDİN

1
1
yanıtYanıtla
köylü:

EEEE Adalet tecelli etmeye başlamış.

2
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

İlla bir yerlere çamur atma, , oyuncular biraz çirkef de

1
0
yanıtYanıtla
TFF kime çalışıyor:

GS karşı operasyon için düğmeye basılmış.

0
1
yanıtYanıtla
Edmond:

Ağlamaya devam ediyor. Aman hiçbir maçı es geçme her maç sonu ağla. Oyuncun arkası top alırken eline koluna sahip çıkacak buna çalıştır. Geçen haftaki kartta önceki pozisyonu söylemiş birde. İlk golden önceki babelin güreşinde 3 maymunu oynamaya devam.

1
0
yanıtYanıtla
YORGUN:

SONUÇTA KIRMIZIYLA ERZURUM''U YEDİNİZ.

0
0
yanıtYanıtla
Etkinson:

Biri şu fatih terime dur desin durmadan herkesi tehdit ediyor yorumcuları hiç biri fatih terim hakkında olumsuz konuşma yapamıyor hepsi korkak

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title