Haberler

Erzurum-G.Saray maçı sonrası, Erman Toroğlu hakem Arda Kardeşler'e patladı: Midem bulanıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Erzurumspor'u 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, sarı-kırmızılıların maçı hakem yardımıyla kazandığını söyledi. Hakem Arda Kardeşler'i sert bir dille eleştiren Toroğlu, "Bana teknik taktik falan anlatmayın. Bunları seyrettikten sonra midem bulanıyor" ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın 2-1 kazandığı BB Erzurumspor maçının ardından A Spor ekranlarında maçın hakemi Arda Kardeşler ve VAR hakemi Suat Arslanboğa'ya tepki gösterdi.

İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları;

Galatasaray'ın kazandığı golden 4-5 pozisyon evvel net faul var. Babel, adamı belinden, kafasından alıp indiriyor, topu kazanıyor ve top gidip gol oluyor. Bir gün uyguluyorlar, bir gün uygulamıyorlar. Hakem VAR'a gitmedi, VAR baktı. Yayıncı kuruluş sonda ne gösterdi? Ofsayt gösterdi, zaten ofsayt değil, bana ne gösteriyorsun. İnsanları nasıl aldatıyorlar ya. VAR'a gittiler, VAR baktı diye düşünsünler istiyorlar.

"BUNLAR NASIL FIFA HAKEMİ OLMUŞ?"

Erzurum'un kazandığı penaltıda hakem 4-5 metreden görüyor, o kadar net penaltı ki... Kabak gibi penaltı! Adam indiriyor, lap diye vuruyor. Bunu seyreden bir hakemin, bu ters dönerse, hareketi de yerse penaltı olur demesi ve cart diye çalması lazım. Bunlar nasıl FIFA hakemi olmuş?

"TERİM DEMEK Kİ ETKİLİ"

Fatih hoca Galatasaray olunca VAR'da bakıyorlar diyordu, demek ki etkili, bu sefer bakmadılar. Hakemin göreceğiz bir faul aslında. Fatih Terim taktik verirmiş, Mehmet Özdilek taktik verirmiş falan hepsi boş.

"MİDEM BULANIYOR"

Erzurum - Galatasaray değil de, Galatasaray - Fener, Galatasaray - Beşiktaş falan olsaydı, bu hakem sahadan çıkamazdı. Bana teknik taktik falan anlatmayın. 90+'da bir penaltı daha var, vermedi. Bunları seyrettikten sonra midem bulanıyor. Ne tekniği, ne taktiği, ben çalışacağım, sen sonra gelip bunu yapacaksın.

"90+'DA PENALTI VAR"

Yürüyün gidin ya, sen benim emeğimi çalamazsın! Gözünün önündeki penaltıyı çalamadı, VAR'a gitti. Zaten vermiyor, 90+'da bir penaltı daha var, net penaltı. İki metreden top çarpıyor, hakeme çarpıyor, bir top hakem çarpıyorsa, hakemliğini bitireceksin, düz mantık. Bir hakem oyuncunun önüne geçiyorsa ve top çarpıyorsa ondan hakem olmaz.

"HAKEM MAFYASI VAR"

Ülkede hakem yetişmesi torpille, belli grupların elinde. Hakem mafyası var, Türkiye'de her şeyin mafyası var, şekerin de mafyası var. Mafya derken, mafya etkili bir gruptur. Hakem camiasında hakem çıkarken doğru çıkmıyor, hak edeni çıkarmıyorlar. Onun adamı, onun dostu, gözlemci yolluyorlar, yüksek puan veriyorlar falan.

"FALCAO'YU GÖSTERMEDİLER"

Bu maçı seyredin, günah Erzurum'a ya! Yayıncı bazı pozisyonları göstermiyor. Pozisyon oluyor, bakayım diyorum, Falcao'nun dirsek pozisyonunu göremedim, atılır mı, atılmaz mı bilmiyorum, pozisyonu görmüyorum, anlamadım. Sen bana bir pozisyonu göster ya! Falcao ayarındaki bir adam o hareketi yapmaz zannediyorum, zeki bir oyuncu ama pozisyonu göremedim. Kasıt var mı yok mu ben anlamadım. Anlayan yardım etsin. ama net pozisyonlara baktığınızda bu iş nasıl bitmeli dediğinizde dün gece G.Saray hakem desteğiyle maçı kazandı.

"AKILLI OLSA FAUL VERİR"

Galatasaraylı oyuncu, uzatmada Erzurumlu oyuncu ceza alanına girmeden sol eliyle boğazına çakıyor, devam ettiriyor, Erzurumlu oyuncu öne geçiyor, üzerine gidip itiliyor. Akıllı hakem olsa dışarıda faul verir, bir de sarı kart çakar, kurtarır. Bir de zeki değil! Hakem biraz da zeki olacak.

"HAKEM RUHUNU VERMİŞ"

Bir halt yapıyorlar, dengeleme mi yapıyorlar, korkuyorlar mı, onu da bilmiyorum. Bana ne Beşiktaş'tan, Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den. Daha seremonide bir arkadaşım aradı, avukat, hakemin suratını gördün mü dedi. Aynı şeyi görmüşüz. Hakem çıkmış, ruhunu vermiş durumda zaten. Suratına bakıyorum, hakem sahada değil zaten, vücut dili.

"EĞİTİM BÖYLE"

Uilenberg falan ya, eurodan gösteriyorlar pozisyonları. Diş yaptırmaya uçakla geliyorlar ama eğitim böyle.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Kardeşler Erman Toroğlu Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (18)

anti erman fans:

erman senin de hakemlik yapip mac sattigin zamani biliyoruz , birak bu ayaklari !

9
10
yanıtYanıtla
kırmızı kart:

falcaoya verilen kırmızı kart doğru yani

14
5
yanıtYanıtla
Cincon ve Terim Gerçeği:

Daha geçen hafta Terim hakemi eleştirdi, varı eleştirdi, bizim pozisyonları sağlık taraması gibi inceliyorlar dedi, bu hafta hakem sorulduğunda ben hakemi konuşmayı sevmiyorum dedi :))) Güler misin ağlar mısın :) Anlaşılan 3. kez Terim bir daha dönmemek üzere takıma veda ediyorum diyecek, Cincon 15. sıralara düşecek ve 2 sezon sonra Terim; Yeminimi bozdum uleeen diyip tekrar Cinconun başına geçecek :) Ama bi tiyatro artık sıktı bilesiniz. 3. gösterim olacak daa!!!

6
11
yanıtYanıtla
yuh:

adil yönetilse zaten çoktan lig düşerlerdi.

9
4
yanıtYanıtla
mehmet kosovalı:

bu maçın hakemı geçen senede erzurumu ımha etmek için atandı gene gs zor anında bunu atadılar art niyetli oldugunu cocuklar bile anladı faul pozısyonunda kameralarda faulu değilde opsayt varmı yok mu pozısyonunu gosterim seyirciyi uyutuyolar YEMEDİK ARDA YEMEDIK FEDERASYON

8
4
yanıtYanıtla
yavuz:

çavuş senelerdir aynı hala tanıyamadınız mı lehine olduğu zaman hakem insandır hata yapar - aleyhine olduğu zaman kaşı gözü bir tarafa oynar

6
2
yanıtYanıtla
Yani 4 3*:

Yav he he. Bugün fb ts maçı sonra sı ne diyecek. Net oğlu net faulden gol atan fb yüzde bir milyon penaltısı verilmeyen ts komedi

1
5
yanıtYanıtla
Maske düştü:

Kimin ne olduğu böyle zamanlarda belli oluyor. Zamanın da Aziz YILDIRIM a destek olmak için ceza evi kapıların da yattığını tüm Türkiye biliyor. Ne zaman tarafsız yorum yapıcak bir yorumcu çıkar bu memleketten bilemiyorum. Ya adam sırf Maç 2-2 Bitsin diye Falcao ya kırmızı çıkartıyor. Söyleyecek çok söz var da hakeret etmek, argo kullanmak bana yakışmaz. Sattığınız o kalemlerinizi, mikrofonlarınızın hesabını bir gün illaki vericeksiniz.

2
4
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Yanlış şeyler söylüyorsun. Aziz Başkanla kavgalıydı.

yanıt2
yanıt2
Yeniçeri:

Falcao niye atıldı merak ediyorum

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title