Haberler

Başkan Böcek, 58'inci yaşına yoğun bakımda girdi

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine özel hastanede tedaviye alındı. Sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Başkan Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu.

ENFEKSİYON BULGULAR VAR

Koronavirüs tedavisinin ardından astım rahatsızlığı ve akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Böcek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sevkten kısa süre önce entübe işlemi bitirilen Başkan Böcek'e, solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulandı. Son dönemde sağlığında olumlu gelişmelerin yaşandığı Muhittin Böcek'in enfeksiyon bulgularının olduğu öğrenildi.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜ

17 Ağustos tarihinden itibaren hastanede tedavi gören Muhitin Böcek, bugün 58 yaşına bastı. Halen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören Başkan Böcek için birçok kişi sosyal medya hesabından doğum günü kutlama mesajları yayımladı.

Başkan Böcek, 58'inci yaşına yoğun bakımda girdi

DURUMU CİDDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden, Başkan Böcek'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Bulguları genel olarak stabil olmakla birlikte durumu ciddiyetini korumaktadır" denildi.

Son yapılan açıklamada Başkan Böcek'in, vücudunda enfeksiyon bulgularının devam ettiği de belirtilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Muhittin Böcek Koronavirüs Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Aybastılı:

Ne acayip bir millet olduk. Ben bu adamı sevmiyorum am onun hastalığına sevinmem için nasıl bir insan olmam gerek bu kadar haddi aşmak niye? Bu memleket bizim ne olur biraz birbirimizi sevmesek de onun hastalığına şifa dilesek? Allah kendisine acil şifalar versin. Sonuçda insan kim olursa olsun sanki yukarıda ki yorumu yazan dünyanın en temiz insanı. Siyasetçiler de artısı eksisi ile bizim insanımız . Seviyeli bir şekilde eleştir ama onu da küfür hakaretle yapıyoruz bilgisiz insanlar.

4
0
yanıtYanıtla
corana:

siyasetçilere asla güvenmem kornaya güvenirim o kimi bulacağını bilir

0
2
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Kişilik sizde bu işte eğitimsiz cahiller istilası sizi

yanıt0
yanıt0
Aşağılayan:

Yazık sana. Allah senin gibi bir cahili bile nefessiz bırakmasın.

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title