Haberler

Sınırın İran tarafında kalan çocukların, Azerbaycan askerlerine yaptığı sevinç gösterisi böyle görüntülendi

Güncelleme:

Azerbaycan, Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını bir bir geri alırken, İran tarafında kalan Güney Azerbaycanlı çocukların Hudaferin köprüsünün karşı tarafında bulunan Azerbaycan askerlerini coşkuyla selamladığı anların videosu ortaya çıktı.

İran- Azerbaycan sınırında, Aras Nehri üzerinde yer alan ve 11'inci yüzyılda inşa edilen Hudaferin Köprüsü, Azerbaycan ordusunun kent merkezini ve bazı köylerini işgalden kurtardığı Cebrail ili sınırları içerisinde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de Hudaferin Köprüsü'ne Azerbaycan bayrağının dikildiğini duyurmuştu.

ASKERLERİ GÖRÜNCE YERLERİNDE DURAMADILAR

Bugün, İran tarafında kalan Güney Azerbaycanlı çocukların Hudaferin köprüsünün karşı tarafında bulunan Azerbaycan askerlerini coşkuyla selamladığı anlara ait bir video yayınlandı. Videoda, karşılarında askerleri gören çocukların sevinçle bir şarkı söyleyip omuz omuza zıpladıkları anlar yer alıyor.

AZERBAYCAN İLERLİYOR

Öte yandan Azerbaycan ordusunun, topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonların devam ettiği aktarıldı. Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, operasyonların gece boyunca Ağdere, Hocavend, Fuzuli, Hadrut, Gubadlı ve Laçin yönlerinde değişen yoğunlukta sürdürüldüğü belirtildi. Ermenistan güçlerinin tank, top ve havanlarla ateş açtığı, Azerbaycan ordusunun ise harekat planına uygun başlıca istikametlerde faaliyetlerini sürdürdüğü ve kontrol edilen alanları daha da genişlettiği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Azerbaycan Aras Nehri Ermenistan İran Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (4)

Sami:

Azeri kelimesi Rus Stalinin uydurduğu İran ve ermenilerin sahiplendiği cahil Türk medyasının alet olduğu tanimlamadir

10
1
yanıtYanıtla
BUTOV AZERBAYCAN:

AZERBAYCAN, NAHCIVAN, KARABAG, GUNEY AZERBAYCAN. BUYUK TURK DEVLETI CAN KARDESLERIMIZ SIZLERI COK SEVIYORUZ

8
1
yanıtYanıtla
İLHAN:

Onlar çocuksa

0
0
yanıtYanıtla
Anadolu:

Karabagdan sonra sira Guney Azerbaycana gelecek sabirli olalim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title