Haberler

Kız meselesi yüzünden tartıştığı genci pompalı tüfekle göğsünden vurdu

Güncelleme:

Konya'nın Meram ilçesi Batı Hadimi Mahallesi Uzunmehmet Sokak'ta dün 21:30 sıralarında meydana gelen olayda, iddialara göre Ramazan Ş., yanına arkadaşları Melih E. ve Furkan E.'yi de alıp, aralarında daha önceden kız meselesi nedeniyle husumet bulunan Mehmet Demirtaş ile parkta buluştu.

TÜFEKLE GÖĞSÜNDEN VURDU

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Ramazan Ş., tüfekle Demirtaş'a ateş açtı. Göğsünden yaralanan Demirtaş kanlar içerisinde kalırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ağır yaralanan Demirtaş, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Demirtaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis, kaçan Ramazan Ş. ve olaya karıştığı öne sürülen Melih E. ve kardeşi Furkan E.yi gözaltına aldı.

ÖLEN GENCİN YAKINLARI İLE POLİS ARASINDA GERGİNLİK

Öte yandan, Mehmet Demirtaş'ın yaşamını yitirdiğini duyan yakınları ise hastaneye akın etti. Bu arada polisle, yakınları arasında gerginlik yaşandı. Kalabalığa biber gazıyla müdahale eden polis, gerginliğin yaşanmasına neden olduğu önü sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Demirtaş Konya Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Dangara Dunga:

Şimdi bu sahneler dizilerde olursa oh ne müthiş sahneler diyorsunuz. Gerçek hayatta olunca magandalığın, serseriliğin daniskası diyorsunuz. İşte ahmakça hayat bu demektir.

14
0
yanıtYanıtla
Ayyaş şehir:

Bu memlekette iç Anadoluda konya, sivas, kayseri, Akdeniz bölgesinde Adana, karadeniz bölgesinde trabzon samsun rize bu illerden mümkün oldukça uzak durmakta fayda var heran başının derde gireceği huzurunun bozulacağı eğer çocuğun varsa acı olaylarla karşılaşabileceğin yerler Allah buralarda görev yapan yabancılara yardım etsin.

7
0
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Hocam şehirlerimizin onda birini saydın zaten neredeyse ama teşhisin çok doğru. İpi tutmuşuz, yaşanacak yer kalmamış.

yanıt0
yanıt0
ADALETSİZ BAKANLIK:

Yeni nesil Kurtlar vadisi, Çukur , Mafya atışmaları ile büyüdü , ne bekliyordunuz ki ne rtük dizileri kaldırıyor nede mafyaları içeriye atabiliyorlar. Takım elbiseyi giyen eline tespih alan herkes reis .

5
0
yanıtYanıtla
tbt:

aynen katılıyorum bu ülkedeki gençler zaten işsiz umutsuz bide tv deki bu diziler olunca işte sonuç herkez ali kıran baş kesen

yanıt0
yanıt0
ef:

bunu yapanlara gün yüzünü haram kılacan ah diziler hep sizin sayenizde nesil bozuldu

5
0
yanıtYanıtla
dqw:

kız kime kaldı şimdi

2
1
yanıtYanıtla
gonyalı:

bana kaldı

yanıt0
yanıt1
Çukur İzlemeye devam:

Sokaklar cahil kertenkele tip gençlerle dolu. Hepsi kendini Çukur dizisinde sanıyor. Toplum kitap okumaya değil şiddete yöneltiliyor.

3
0
yanıtYanıtla
Pelerinli Adem Hoca:

Cehalet kokan illerimiz de bugün.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title