Haberler

İntihar eden gencin yakınları, sağlık çalışanlarını ve polisi taş yağmuruna tuttu: 20 gözaltı

Güncelleme:

Ankara'da intihar eden ve hastanede hayatını kaybeden gencin yakınları, sağlık çalışanlarına saldırdı. Aynı kişiler, olay yerine gelen polis ekiplerini de hastane bahçesinde taş yağmuruna tuttu. Olayda 3 polis memuru yaralanırken, 3 polis otomobiline de zarar verildi. Olayla ilgili 20 kişi gözaltına alındı.

Ankara Keçiören'de saat 01.00 sıralarında yüksekten atlayarak intihar eden genç, olay yerine gelen ambulansla Gülhane Askeri Eğitim ve Araştırma (GATA) Hastanesi'ne kaldırıldı. Gencin intihar ettiğini duyan yakınları hastane bahçesinde toplanmaya başladı.

GENCİN YAKINLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE POLİSE SALDIRDI

Sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan gencin yakınları, gençle ilgilenmedikleri bahanesi ile sağlık çalışanlarına saldırdı. İhbar üzerine olay yerine giden emniyet ekiplerine de zorluk çıkaran kalabalık, hastane bahçesinden polislere taş atmaya başladı.

3 POLİS YARALANDI, 3 POLİS ARACI ZARAR GÖRDÜ

Taş atmayı bırakmayan ve saldırganlığa devam eden 20 kişi, bölgeye gönderilen çevik kuvvet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırı sırasında 3 polis memuru hafif şekilde yaralanırken 3 ekip otomobili de zarar gördü. Gözaltına alınan kalabalık grup emniyete götürülürken, polisin hastane bahçesindeki önlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (44)

Dangara Dunga:

Ulan siz intihar edenle zamanında ilgilenseydiniz intihar etmezdi. Ortalıkta gerzek çok ya

35
3
yanıtYanıtla
AŞKIN ŞENTÜRK:

Ya genç bir hata yapmış kendini öldürmüş polisin saağlıkçıların ne suçu var m.l mısınız nesiniz

34
3
yanıtYanıtla
adil:

Kimsiniz lan siz bütün o hayvanları toplayın hayvanat bahçesine kapatın hapishane bile lüks bunlara hayvanat bahçesinde ayılarla beraber yaşasınlar gelen geçenlere ibret olsun diye gösterin ziyaretciler yem atarsa yerler atmazsa aç kalsınlar bunlar buna layık.

29
7
yanıtYanıtla
İtirazım var:

Beğenmeyenlerin bi sıkıntısı var sanırım

yanıt6
yanıt4
ALP:

O HAYVAN BİLE OLAMAYACAKLARA, KAFESE HAYVANAT BAHÇESİNE HAKARET OLUR. ÖYLE BİLE OLSA ATACAGIM YİYECEK DAVACI OLUR BENDEN AHİRETTE. ONEDENLE BU ÜLKEMİN VERGİSİYLE ALDIGIM MAAŞ BENDEN DAVACI OLUR O İT OLAMAYANA ATACAGIM LOKMADAN. BIRAKIN HAYVANAT BAHÇESİNDE AÇ GEBERSİNLER ADİLER.

yanıt3
yanıt1
TiT:

İntihar eden gencin, intihar sebebini araştırmaya gerek yok . . . Sağlıkçılara ve polise bu şekilde davrananlar intihar eden gence nasıl davranmışlar acaba ?

28
1
yanıtYanıtla
hazal:

işte bu

yanıt6
yanıt1
barbarlar:

devletin malına hastanesine zarar veren devletin polisine taş atan BU BARBARLAR teröristtir ve terör suçuyla yargılanmalı ve bir daha hapisten çıkarılmamalı ki birdaha böyleleri çıkmasın lütfen bu teröristleri salmayın dışarı bunlar insan değil amaçları kaos çıkarmak kimse evlat acısı demesin bunlar BARBAR başka birşey değil bunların devletten aldığı maaşı keseceksin işten çıkaracaksınki açlıktan ölsünler bunların ulkeye faydası olmaz hiçbir imkandan yararlanmasınlar

26
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

POLİSE HASTANEYE VE KAMUYA SALDIRI YAPANLAR İÇİN İDAM ŞART. NE DEMEK POLİS TAŞLAMAK, NE DEMEK HASTANEYE SALDIRMAK. ERMENİLER GİBİ BUNLARDA TEMİZLENSEYDİ ZAMANINDA AHHH PAŞAM AH.

20
6
yanıtYanıtla
Gül:

Iyi aile olsaydilar cocuguna sahip ciksaydilar !!! Polise Saglikciya siddetin anlami yok pislikler!

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title