Haberler

ABD'de seçime günler kala Trump destekçileriyle karşıtları arasında kavga çıktı

Güncelleme:

ABD'de seçime günler kala Donald Trump destekçileri ile karşıtları arasında arbede yaşandı. New York'ta yaşanan gerginlikte birçok kişi yaralanırken, arbedenin yaşandığı cadde savaş alanına döndü. Polislerin güçlükle müdahale ettiği olayda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Tüm dünya 3 Kasım'da ABD'de gerçekleşecek olan başkanlık seçimlerine odaklandı. Seçimlere günler kala mevcut başkan Donald Trump ile Demokratların başkan adayı Joe Biden, seçmenlerine son vaatlerini sıralamaya başladı. İkilinin destekçileri de sokaklara çıkarak kazanmasını istedikleri adayın kampanyasına destek verdi.

New York'un en işlek bölgelerinden biri olan 5. Cadde'deki Trump Tower binası önünde toplanan Trump destekçileri, şehirde tur atmak için bir süre toplu olarak hareket ettikten sonra "Siyahilerin Hayatı Önemlidir" grubu üyeleriyle karşı karşıya geldi.

ABD'de seçime günler kala Trump destekçileriyle karşıtları arasında kavga

TRUMP'IN BAYRAĞI AÇILDIKTAN SONRA KAVGA ÇIKTI

Trump'ın destekçileri dev bir Trump bayrağı açarken, iki grup arasındaki sözlü başlayan tartışmalar kavgaya döndü. Yaşanan arbedeye müdahale eden polis, iki gruptan da çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Kavgada, birçok göstericinin yaralandığı görüldü.

ABD'de seçime günler kala Trump destekçileriyle karşıtları arasında kavga

TRUMP'IN SİYAHİLERE YAKLAŞIMI PROTESTO EDİLMİŞTİ

Mayıs ayında siyahi George Floyd'un polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde yaklaşık bir ay süren gösterilerde Trump karşıtı gruplar, ABD Başkanının siyahilere yönelik yaklaşımlarını ve açıklamalarını protesto etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump New York kavga Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

hahahhah:

Amerika bitti. Türkiye küllerinden doğdu. Dünya artık bizim. .

4
16
yanıtYanıtla
Ali Yıldızlı:

Sen dolara bak! Kimin durumu içler acısı anlarsın belki!

yanıt4
yanıt0
GARİPADAM:

GERİKALIMISIN SEN SALAK MI NE :D

yanıt4
yanıt0
abidin:

beter olsun amerika, kendi dertlerinle öyle bir boğuşku dünya ile müslümanlar ile uğraşacak zaman bulama.

11
8
yanıtYanıtla
REALİST:

siyasetçiler için birbirine giren insanlar kadar zavallı nsan yoktur

18
0
yanıtYanıtla
2345:

oley çok sevindirici bir haber allahımdan dilerim abd kanada brezilya meksika arjantin kolombiya nato israil rusya çin mayanmar avustralya halklarını ordularını rabbim bildiği gibi yapsın amin

2
7
yanıtYanıtla
bu nel lan:

hadi abd, israili anladik. öbür ülkeler bi yerinemi batti. myanmardan ne istiyon, dingil.

yanıt4
yanıt0
gerzek oğlu gerzek:

amerika giderse o boşluğu birileri doldurur ama dolduracak potansiyeller arasında insanlığa bunlardan daha hayırlı olacak yok; taş devrşinde yaşarsın haberin yok zırto!

yanıt2
yanıt0
Rus:

Ben bir Rus’um. Sana ne yaptık halk olarak acaba böyle beddua ediyorsun? Ben bir musulmanım. 10 sene önce islama geldim iyiki 10 sene önce gerçek müslümanlar karşıma çikti senin gibi değil. Senin gibi “müslümanlar” inşallah karşıma çıkmaz. Amin.

yanıt4
yanıt1
Kara:

Yaralanırken Yalanırken değil ;)

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title