Haberler

Azerbaycan ordusu 13 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı! Aliyev, Berde için intikam yemini etti

Güncelleme:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan ordusunun 13 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardığını duyurdu. Aliyev ayrıca, "Berde sakinlerinin intikamını savaş alanında alacağız" dedi.

Azerbaycan ordusu 13 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı.

Aliyev, Twitter hesabından, "Muzaffer Azerbaycan ordusu, Zengilan'ın Birinci Ağalı, İkinci Ağalı, Üçüncü Ağalı ve Zerneli, Fuzuli'nin Mandılı, Cebrail'in Kazanzemi, Hanağabulak, Çüllü, Kuşçular ve Karaağac, Gubadlı'nın Giyaslı, Edilce ve Gılıcan köylerini işgalden kurtardı. Yaşasın Azerbaycan ordusu. Karabağ Azerbaycan'dır." paylaşımında bulundu.

ALİYEV, BERDE SALDIRISI İÇİN DE İNTİKAM YEMİN ETTİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın saldırısında hayatını kaybeden Berde sakinlerinin intikamını savaş alanında alacaklarını duyurdu.

Aliyev, Twitter hesabından, "Berde'de Ermenistan silahlı kuvvetlerinin füze saldırında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Berde sakinlerinin intikamı alınacak ve işgalcilere savaş alanında gereken yanıt verilecektir." paylaşımında bulundu.

Azerbaycan ordusu 13 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı! Aliyev, Berde için intikam yemini etti

BERDE SALDIRISINDA 21 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Ermenistan ordusu sivil yerleşim alanlarına saldırmaya devam ediyor. Bugün yapılan misket bombalı saldırıda Azerbaycan'ın Berde kenti vuruldu. Saldırıda 21 kişi yaşamını yitirirken, 60'tan fazla kişi de yaralandı.

Azerbaycan ordusu 13 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı! Aliyev, Berde için intikam yemini etti

AZERBAYCAN TOPLAM 177 YERLEŞİM YERİNİ İŞGALDEN KURTARDI

Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ'da 27 Eylül'de başladığı operasyonda, 4 kent merkezi, 3 kasaba ve 170 civarında köy ile bazı önemli tepeleri Ermenistan'ın işgalinden kurtarmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

İlham Aliyev Ermenistan Azerbaycan Cebrail Haberler

500

Yorumlar (39)

TÜRK:

Yaşasın büyük Türk milleti

46
4
yanıtYanıtla
Hasanlı:

Yeter artık sabr etdik. Biz hepimiz savaşa hazırık. Bitirelim ermeni katillerinin işini. Yaşasın esgerlerimiz. Bu kan yerde kalmamalı

43
2
yanıtYanıtla
TÜRK:

Yaşasın azerbaycan

41
2
yanıtYanıtla
İbrahim Meydan:

Allah ordumuza güç kuvvet versin.Zaferleri daim olsun,düşmanları kahrosun

yanıt3
yanıt0
Türkiye:

Bunların kökünü kazıyana kadar durmayın aksi halde geri başa deriz onun için büyük Türk milleti Türk kardeşlerimiz olan Azerbaycanın omuz omuza savaşmaya herzaman yanındadır bunu herkes böyle bilsin

20
5
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Ermenilerin sonu geldi kancık gibi savaş olmaz erkek gibi savaşmıyor sivilleri vuruyor azerbaycan sen yalnız değilsin yaşasın Büyük Türk Milleti Bize gerek duyulduğu dakka cepheye hiç düşünmeden gideriz Evelallah bizi kimse yıkamaz

20
4
yanıtYanıtla
Arif Tan:

Ermenistan sürekli sivilleri hedef alıyorsa Azerbaycan,da ermeni sivilleri hedef alması gerekir. Karşında kural tanımayan terör devleti var.

yanıt2
yanıt0
Kamil:

Azerbaycana her türlü saldır hakkı doğmuştur tüm eylemlerinin zınuna kadar arkasındayız

23
0
yanıtYanıtla
T0RK:

SIRA İRAN AZERBAYCANINDA 55 MİLYON TÜRK AYAĞA KALKACAK AZERBAYCAN İLE BİRLEŞECEK BUNUN BAŞKA YOLU YOK YETTİ GAYRI BİR RUSYA BİR ERMENİSTAN BİR İRAN TÜRK YURTLARINI İŞGAL ETMİŞLER SÖKÜP ATACAĞIZ AYRIK OTLARINI ARADAN

21
0
yanıtYanıtla
Nezaket ulku:

Aynen

yanıt7
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title