Haberler

Antalyaspor'da Tamer Tuna dönemi sona erdi

Güncelleme:

Antalyaspor Kulübü, teknik direktör Tamer Tuna ile yolların, kulüp stratejilerinde yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı anlaşılarak ayrıldığını duyurdu.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, " Antalyaspor'umuzda 15 Ocak 2020 tarihinden itibaren teknik direktörlük görevi üstlenen Tamer Tuna ile kulüp stratejilerimizde yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze verdiği hizmet ve katkı için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

23 MAÇTA 39 PUAN TOPLADI

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da, 2019-2020 sezonunun ikinci yarısı göreve başlayan teknik direktör Tuna, Akdeniz temsilcisiyle toplam 23 lig maçında 10 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşadı.

Kaynak: AA / Spor

Antalyaspor Tamer Tuna Haberler

500

Yorumlar (9)

Aklına Yanayım:

Antalya Spor yöneticilerinin aklına yanayım Tamer Tuna gibi bir Spor adamına sahip çakamadınız. Memleketimizin yetiştirdiği çok değerli bir hoca maalesef bizim kulüplerimizin birçoğu yerli hocaları çabuk harcıyorlar geçen yol ligin son sıralarındaki takımı en üst sıralara çıkarttı bu yıl da iyi giden bir takım Nesini beğenmediniz. Canını sıkma Tamer hoca seni mumla ararlar. Aynı vefasızlığı Göztepe de yaptı sana inşallah değereni bilen bir takıma gidersin.

8
0
yanıtYanıtla
Köylü:

Beter olun.Tamer hoca gibi bir adamın kıymetini bilemediniz.Haftaya fenerden sizi kimse kurtaramaz.

5
0
yanıtYanıtla
....... ////:

ANTALYA BAŞKANI fenerbahçeli ZATEN . . . . BU HAFTA ANTALYA YENİLECEK . . . .

2
2
yanıtYanıtla
Nirvana:

Antalya bu hafta kimle oynayacaksa onlara maçı satmış sanki . Başarılı teknik direktörü hangi maç öncesi gönderiyorsanız , o maçı kazanmak istemiyorsunuz demektir . Yıllar evvel Aykut Kocaman Fb maçı öncesi İstanbulspordan istifa etmiş . Fb maçı kazandıktan sonra göreve dönmüştü . O da tarihdeki şikelerden bariz olan bir tanesiydi .

1
2
yanıtYanıtla
fb:

ağla

yanıt3
yanıt1
angaralı0606:

Arslan da maç yapacağı takımların futbolcusuna maçtan hemen önce transfer teklif ederdi. Ne günlerdi dimi ama?

yanıt0
yanıt0
fenerlibahçeli34:

Kötü niyet arayanlara bakıyorum da. . Yani bir tek maç için mi yolları ayırmışlar?? Bırakın Allah aşkına komplo teorilerini. Trabzonda H. Cimşir neden gönderildi başarılı olduğu halde. Kulüp yöneticileri böyle acayiplikler yapıyorlar. Belki de arada ciddi anlaşmazlık vardı Başakşehir maçından (5-1) sonra vaziyet iyice bozuldu.

1
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Niç, in Fb maçından önce gönderiyor ? Esas soru bu . Belki haftaya geri döner hoca . Daha önce Aykut kocaman yapmıştı bu tür bir şike .

yanıt0
yanıt1
TÜRKİYENİN GERÇEKLERİ:

Kaliteli bir TD . Gayet iyi işler yaptı çalıştırdığı takımlarda. Hatta Göztepeyi küme düşmekten kurtarmıştı. Türkiye''de uzun süre bir takımda çalışmak zordur. Bakınız Yılmaz Vural. Adam 35 takım değiştirdi, Türkiye''nin bütün illerini gezdi. Sumudica, imPARAtor gibi show yapanlar seviliyor maalesef.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title