Haberler

Damat, yol kenarında gelini aşırı hız tartışması nedeniyle dövmüş

Güncelleme:

Hatay'ın Belen ilçedeki Gedik mevkiinde, üzerinde gelinlik ve damatlık bulunan, düğüne gittikleri düşünülen çift, araçtan inerek yol kenarında tartışmaya başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Damat, yanındaki yakınlarının müdahalesine rağmen gelini tokat ve yumruklarla dövdü. Yaşanan anlar, trafikte otomobilini durduran başka bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Hatay'ın Belen ilçesinde, damat Hüseyin İ'nin, yol kenarında tartıştığı gelin Fatma Ş'yi tekme- tokat dövdüğü anlara ilişkin görüntüler üzerine Hatay Valiliği açıklama yaptı. Tartışmanın, aşırı hız nedeniyle kaynaklandığı ifade edilen Valilik açıklamasında, "01.11.2020 tarihinde saat 14.00 sıralarında Belen İlçemizde yolda seyir halinde ilerlerken gelin ve damadın araçtan inerek yol üzerinde tartışmaları üzerine, olaya tanık olan vatandaşlarımızın 112 üzerinden yaptıkları gelin ve damat kavgası şeklinde gelen ihbar üzerine, ekipler olay yerine intikal etmiş olup, orada yaptıkları görüşmede tartışmanın yolda hızlı gitmelerinden kaynaklandığı bilgisi alınmış, daha sonra gelinin şikayetçi olması üzerine gerekli adli işlemlere başlanılmıştır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Belen 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (157)

İsmail Bahadır:

İnsanlıktan nasibini almamış bir kişinin damat olma hakkı yoktur. Bu adamı alan kızımıza yazık.

92
13
yanıtYanıtla
Murat:

Size ne ? Alan raziysa kime ne?:)) su milletin isine burnunuzu sokmayi neden gorev sayiyorsunuz

2
85
yanıtYanıtla
beyaz:

ne demek SİZE NE. . . birisi senin kardeşini dövse eşidir döverde severde diyebilecek misin? Eğer öyleysen abiyim diye gezme ortalıkta senden bir şey olmaz

yanıt38
yanıt1
Kemal:

Allah ile konuştun ve razı olduğunu söyledi galiba sana. Yoksa Allahın razı olduğunu nereden bileceksin ki,

yanıt0
yanıt0
ali:

şikayet etmiş diyor okumadın mı demek ki düğün iptal oldu

yanıt16
yanıt0
Meger:

erken gostermis yuzunu Allah islah eylesin.

71
6
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Damat Tapuyu (evlilik cüzdanı) üzerine aldıysa, dövme hakkına sahiptir.

5
67
yanıtYanıtla
defne:

ne eğitimsiz bir yorum baştan aşağıya cahillik akıyor

yanıt27
yanıt1
NÖBETÇİ YORUMCU:

DEFNE Asıl cahil olan sizlersiniz yani sen ve senin gibi düşünenlerdir. Sizler o kadar çok aldatmayla ilgili diziler izliyorsunuz ki erkeğin karısını aldatması, kadının kocasını aldatması bile sizde anormal değil normal karşılanıyor.

yanıt2
yanıt0
Yolun sonu:

Yolun başında bu olay iyi olmuş, kız manyak bir insanı erken farketmiş. Evliliği devam ettirirse yazık olur kıza.

66
5
yanıtYanıtla
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title